Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • „2 éve ezen a napon…” – írta Puskás Peti bejegyzéséhez, amiben megemlékezett házassági évfordulójáról. Az énekes fél év jegybenjárás után vette feleségül Dallos Bogit. Az esküvőjükön is központi szerepet kapott a környezettudatosság, többek között nem volt fizikai meghívójuk, csak online, valamint igyekeztek a lehető legkevesebb szemetet termelni a nagy napon, így arra kérték a dekorosukat, hogy a már meglévő tábláit és kellékeit hasznosította újra. „És ami a legfontosabb: a teljes menüsorunk vega és vegán fogásokból állt” – nyilatkozta korábban Dallos Bogi.
  • Szulák Andrea 16 éves lánya, Rozina gyönyörű nővé cseperedett az évek alatt. A színésznő büszke arra, hogy nagyon szoros kötelék alakult ki közte és lánya között. „Nem akarok rátelepülni a gyerekre, mint egy nagy madár, szoktam is kérdezni, hogy nem szívom el előled a levegőt? Erre nagyon kell figyelni egy anyának, aki egyedül neveli a gyerekét. Nagyon mázlista vagyok. Rozina tizenegyedikes, nagyon jól kijövünk egymással. Mindig meg szoktuk dumálni, hányra kell hazajönnie” – árulta el egy korábbi interjújában.
  • 18 évvel ezelőtt házasodott össze Robert Downey Jr. és Susan Downey. Az évfordulót különleges módon ünnepelték meg, az egyik 2005-ös esküvői fotójukat alkották újra. „18 év, a szerelem még mindig virágzik” – írta a színész posztjában.
  • Új edzésprogramba kezdett Chris Hemsworth, amiből részleteket is megosztott követőivel. „Mostanában sokkal kevesebb nehézsúlyos edzést végzek, és sprintmunkát és több funkcionális mozgást építek be” – magyarázta színész.
  • A Valmar új videóklipet forgat, de Marics Petinek így is jutott ideje megnézni Szoboszlai Dominikot és a Liverpoolt. Az énekes 24 óráig elérhető Instagram-történetéből kiderül, hogy amíg a táncoslányok bőrszerelésben gyakoroltak, addig a stáb férfi tagjai – és köztük Marcsi Peti is – inkább a Premier League mérkőzést nézték, amin a magyar klasszis csapata emberhátrányból fordítva győzte le a Newcastle-t.

(Borítókép: Marics Peti. Fotó: Kaszás Tamás/Index)