Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Tóth Vera Instagram-oldalán mutatta meg egy vidóban, hogy milyen is volt a nagy napjuk. „Bohém pár, bohém élettel. Későn találtunk egymásra, de legalább beértünk addigra, mint egy jó vörösbor” – írta az énekesnő és hozzátette, hogy köszönik mindenkinek, akik hozzájárultak az esküvőhöz.
  • Rákasi Károly a második házassági évfordulóját ünnepelte a Dunán hajózva párjával, Gerdával. „Mellettünk Szentendre, itt meg közöttünk, velünk a szerelem” – mondta a színész.
  • „Ezt az iszonyatosan menő köszöntést kaptam” – írta Balázs Andrea, akit születésnapja alkalmából Curtis köszöntött fel egy videóval. „Szia Andika, képzeld el, hogy itt vagyok Bicskén és megint nem jött el senki a koncertre” – ironizált a rapper. „Nem ismernek téged itt se és nem is szeretnek, de azt üzenik, hogy boldog születésnapot” – viccelődött Curtis, majd megmutatta a tömeget, akik énekeltek a színésznek.
  • Arnold Schwarzenegger azért jelentkezett be közösségi odalán, hogy válaszoljon rajongóinak kérdésére. A színész és testépítő elmondta, hogy sokan kérdezték tőle, hogy hogyan talál időt az edzésre és úgy érezte erre válaszolnia kell. „Röviden a válasz az, hogy nem találsz rá időt. Neked kell időt „teremteni” rá” – reagálta Schwarzenegger.
  • Taylor Swift Mexikóban koncertezett. A zenész elárulta, hogy évekig várta, hogy végre énekelhessen a dél-amerikai országban és most végre négy helyszínen is felléphetett. „Olyan hálás vagyok az emlékekért erről a turnéról” – írta.
  • ByeAlex 24 óráig elérhető Instagram-történeteiben mutatta meg, hogy miképpen vitatkozik a kommentekben. Az első story-ban valaki arról írt a zenész egyik bejegyzése alatt, hogy a 80-as, 90-es években még tudták mi a zene, ami most van, az már csak nevetséges színjáték. „Megkeresnéd nekem az az ásítós emojit és bekommentelnéd ide reakciónak a nevemben kérlek? Én most nem érek rá erre, mivel még meg kell ennem a teriyakkis lazac nigirimet vacsorára…köszi” – reagálta ByeAlex. A második kommentje azonban még erősebbre sikerült. „Hányingerem van ettől a pasitól” – írta neki egy hölgy, mire a zenész azt reagálta: „Nekem se feltétlen jön meg az étvágyam a nénitől.”

(Borítókép: ByeAlex. Fotó: Zöld Fanni/Index)