A Power of Love realityshow-jában új műsorvezető debütál a képernyőn: Szorcsik Viki veszi át az irányítást. Viki a színészet és színház világából érkezik, így ez az új szerep egészen új kihívást jelent számára.

Szorcsik Viki mint a Power of Love – A szerelem ereje műsorvezetője kíséri és mutatja be a társra és a nagy összegű főnyereményre vágyó fiatalok mindennapjait a SuperTV2 nézőinek.

Amikor a TV2 frissen kiadott sajtóközleményében kérdezték, Viki elárulta: „Nagyon izgatott vagyok, bevallom, mert ez egy újfajta szerep nekem, amiért igazán hálás vagyok. Teljesen más közeg, mint a sorozatok vagy a színház világa, és ahogy közeleg az időpont, egyre jobban izgulok, de remek stáb vesz körül, és nagyon kíváncsian várom a találkozást a szereplőkkel is.”

Viki szerint manapság különösen kihívás a párkeresés, és határozott véleménnyel is rendelkezik a témában: 

Én azt gondolom, hogy a mai fiatalok, - hogy finoman fogalmazzak - anyagiasak.

Nagyon sokan szeretnék a szerelmet úgy megtalálni, hogy egy tehetős ember mellett tegyék le a voksukat. Tetszik, nem tetszik, ez van, ez tény.”

Polgár Árpádék floridai otthonát veszély fenyegeti: hurrikán közelíti meg a környéket

Nemrég még Jordániából származó kellemes emlékekkel tértek haza Polgár Tünde és Polgár Árpád, most azonban újra izgalmakban bővelkedik az életük: a családi házukat Floridában veszélyezteti egy közelgő hurrikán.

A műkereskedő február végén súlyos balesetet szenvedett, amikor a teraszán megcsúszott, ami miatt súlyos agysérülést szenvedett. Bár azóta sokat javult az állapota, még mindig küzd néhány tünettel. A család egy jordániai utazással próbált meg némi kikapcsolódást és vigaszt találni. A jordániai utazás során Tünde főleg a gasztrokultúrában lelt örömöt, sőt, még otthonra is hozott néhány helyi ínyencséget.

Viszont most egy újabb problémával kell szembenézniük. A családi otthont Florida egy részét fenyegető hurrikán éri el. Polgár Árpád elmondta:

A házunkat is el fogja csapni, úgy néz ki...”

Bár Floridában gyakran vannak ilyen természeti katasztrófák, és az ott élők hozzászoktak, nekik, mint „új lakosoknak”, még mindig furcsa ezt távolról figyelni és várni a rossz híreket. 

Árpád a helyzetet online kamerán keresztül is követi, ám ha az időjárás romlik, a kapcsolat gyakran megszakad. Emellett az ő gyermekük is a veszélyeztetett területen tartózkodik, ami miatt további aggodalommal tölti el a családot.

Abebe Dániel "Bebe" életveszélyes helyzetben az autópályán: a fékolaj elfolyt, a fékek pedig elszálltak

Az ismert énekes, Bebe életveszélyes helyzetbe került az autópályán, amikor a fékolaj elfolyt az autójából, ami miatt a fékek nem működtek. Egy fellépés után hazafelé tartva észlelte a problémát. 

Hál’ Istennek azonban nem ütközött az előtte haladó autókba, és azonnali reakciójának köszönhetően nem történt tragédia. A baleset elkerülésére mindössze háromszáz méternyi távolságra volt. 

(Borítókép: Szorcsik Viki. Fotó: MTI)