A gyereknevelés sokszor kifejezetten nehéz és hálátlan műfaj, de abban a legtöbben egyetértenek, hogy megéri a fáradozást. Pláne így van ez, ha szemtanúi lehetünk, hogy a gyermekeink túlnőnek rajtunk. Íme néhány híresség Hollywood-ból, akik sikeresebbek lettek, mint szüleik!

Kylie Jenner

Vitathatatlan, hogy Kris Jenner indította el családtagjait a siker útján. A 2007-ben indult Keeping up with the Kardashians reality show hozta meg számára és családjának az ismertséget. A famíliából mégis legkisebb lánya, Kylie érte el a legnagyobb sikereket – legalábbis anyagi szempontból mindenképpen –, hála világhírű sminktermékeinek és közösségi média jelenlétének. 

Miley Cyrus

A botrányhős énekesnő édesapja, Billy Ray Cyrus már sikeres dalszerző és county-énekes volt, amikor lánya megkapta Hannah Montana szerepét. A fiatal lány és édesapja sem sejthette, hogy a sorozat ekkora ismertséget hoz majd Miley-nak. A rengeteg botránya ellenére a mai napig népszerű énekesnő, több toplistás dallal a háta mögött, és nem mellékesen nagyobb vagyonnal, mint amiről valaha álmodhatott. 

Jennifer Aniston

Bizony-bizony Adam Sandler állandó filmes partnerének a vérében van a színészet. John Aniston az Életünk napjai című sorozat egyik főszereplője már 1985 óta, valamint olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Szívek szállodája és a Mad Men. Közel sem sikertelen karrier ez, ám lánya, Jennifer Aniston messze túlszárnyalta őt. A Jóbarátok című sorozattal befutott színésznő Hollywood egyik legkedveltebb női színésze, aki gazdagságban jócskán túlnőtte édesapját. 

Gwyneth Paltrow

Blythe Danner neve talán elsőre nem hangzik ismerősen, pedig szerepelt a Will és Grace sorozatban, az Apádra ütökben, és az Őrült városban. Lánya, Gwyneth Paltrow viszont ma már lényegesen híresebb, mint édesanyja, sőt, jóval vagyonosabb is nála, hála többek között a Marvel-univerzumban betöltött szerepének. 

Ben Stiller

Az Apádra ütök sztárjának édesapja, Jerry Stiller rengeteg filmben és sorozatban feltűnt. Főként – akárcsak fia – vígjátékokban érezte igazán otthon magát. Szerepelt a Férjek gyöngyében, de fia oldalán láthattuk a Zoolander című filmben is. Ben Stiller mára jóval ismertebb, mint édesapja, rengeteg emlékezetes alakítása volt különböző vígjátékokban.

(joy)

(Borítókép: Ben Stiller és Jerry Stiller. Fotó: