Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Király Viktor

Nem hittük volna, hogy egyszer eljön ez a pillanat! Király Viktor és felesége, Virág Anita házassága sajnos nem állta ki az idő próbáját, és most minden arra utal, hogy bírósági csatározás következhet közöttük. De mi lesz a gyerekkel, a szadai luxusotthonnal és a milliókat érő közös vállalkozással?

Először is, már több mint egy éve külön élnek! Hogy a sok romantikus randevú és az isztambuli születésnapi kiruccanás sem segített? Sajnos nem. Az énekes korábban a lapunknak azt mondta:

Anita fontos számomra.”

Úgy tűnik azonban, hogy hiába a sok próbálkozás, a kapcsolatuk tönkrement.

Egy közeli barátjuk mesélte a Blikk munkatársának, hogy Viktor a családját szerette volna visszakapni és Anita is partner volt ebben a próbálkozásban. De mint tudjuk, néha a szeretet önmagában nem elég. Egy ismerősük úgy fogalmazott:

Sokáig próbálták, de egy ideje végleg elengedték egymást kezét.”

De mit tudunk a kis Kolennről? Az információk szerint könnyen megállapodnak a felügyeletben, mert a gyermek a legfontosabb mindkettőjük számára. Az igazi kérdés azonban az, mi lesz a közös céggel, a SkinTime BodyCare Kft.-vel? Egy év alatt 40 millió forintos bevételt értek el! 

Tóth Levente, a Bank360 vezető elemzője azt mondta, elképzelhető, hogy közösen viszik tovább, de az is lehet, hogy az egyikük kivásárolja a másikat. És ne feledjük: Viktor nevén még öt cég van, de mivel ezeket még a házasság előtt alapította, nem részei a válási procedúrának.

De mi lesz a szadai házzal? Jelenleg Viktor él benne, de ki tudja, mi lesz a jövőben? Eladja? Megosztják az árát?

Egy dolog biztos: a válás sosem könnyű. Drukkolunk nekik, hogy minél simábban rendezzék a közös ügyeket.

Korkülönbség a szerelemben? Kovács Patrícia nem foglalkozik vele!

Sokak számára a kor nem számít, amikor a szerelem kerül szóba. Kovács Patrícia legújabb párkapcsolati fejleményei ezt tökéletesen bizonyítják. A színésznő most először osztotta meg a közvéleménnyel, hogy egy nála 15 évvel fiatalabb férfival alkot egy párt. De ki az a szerencsés férfi? Medveczky Balázs, a színészi körökben már jól ismert és elismert tehetség.

Bár a kapcsolatukat korábban nem reklámozták nyíltan, az Instagram-oldalukon megosztott közös képeikből könnyen következtethetünk egyre mélyülő kapcsolatukra. A színészi körökben már régóta terjedtek a hírek róluk, és a pletykák látszólag beigazolódtak.

Az útjaik egy színházi váltás során keresztezték egymást, amikor Balázs a Szegedi Nemzeti Színháztól a Vígszínházhoz igazolt. Ez a találkozás vezetett ahhoz, hogy nemrég közösen indultak egy álomnyaralásra, ahonnan még több közös fotót osztottak meg a nagyközönséggel.

Mikor Patrícia a Nők Lapjának nyilatkozott, kiderült, hogy a korábbi év traumái és válása után eldöntötte, nem kíván a magánéletéről a sajtónak beszélni. Azonban a kapcsolatuk annyira különleges és intenzív lett, hogy nem tudták titokban tartani - írta meg a Blikk. 

A korkülönbség téma pedig nem maradhatott ki a beszélgetésből: „Ezt sem lehet kihagyni, persze. Értem, hogy mindenkinek egyből ez jut eszébe. De közben meg annyi történt csak, hogy van két ember, aki kapcsolódott.

És igen, van köztünk korkülönbség... na, bumm.”

Kovács Patrícia tehát bátran és őszintén állt a nyilvánosság elé a kapcsolatával, és az üzenete egyértelmű: a szerelemnek nincsenek korlátai.

(Borítókép: Király Viktor. Fotó: Zöld Fanni/ Index)