Az Exatlon Hungary egykori versenyzőjét már gyerekkorában magával ragadta függősége, ami azóta is irányítja életét.

Kocsis Alexandra függőségéről vallott

Az Exatlon Hungary egykori résztvevője kamerák előtt mondta el, hogy versenyfüggőnek vallja magát. Kocsis Alexandra kifejtette, hogy első atlétikai versenyén szeretett bele a versenyzésbe. Akkor csak a dobogó második fokára tudott felállni, de egy rosszindulatú megjegyzés erőt adott neki.

„Én annyira szomorú lettem ettől a második helyezéstől, hogy nagyon. Az ellenfelemnek az edzője azt mondta akkor, hogy úgy sem fogok elérni semmit, mert kicsi vagyok, alacsony és ez a távolugráshoz nem jó. A következő hónapban volt még egy verseny és azt már sikerült megnyernem... Egy méterrel nagyobbat ugrottam akkor és onnantól már nem tudtak megverni. Úgyhogy ez nagyon nagy motiváció volt” – nyilatkozta a kameráknak a csütörtök reggeli Mokkában.

Azóta Kocsis Alexandra számtalan területen kipróbálta magát a szépségversenyek világától kezdve egészen az autóversenyzésig és a snowboardozásig.

Gelencsér Timi bejelentette: mostantól eggyel többen vannak

Az egykori szépségversenyző elárulta, hogy mostantól nincs egyedül, ugyanis örökbefogadott egy kiskutyát.

„Egy évesen fogadtuk örökbe, azért az egy év alatt elég sok minden történt vele. Szerették volna elaltatni, az állatvédő egyesület onnan hozta el és akkor így került hozzám. Szegényke már sok mindenen keresztül ment... Nyilván azt látjuk, hogy az egyik mancsa már el volt törve, azt tudjuk, hogy egyszer ellett, hogy szerették volna elaltatni és nagyon rossz helyről érkezett már a menhelyre, úgyhogy biztos, hogy kemény élete volt. Pont emiatt viszont olyan hálás, hogy reggel nem tudom egyszerűen levakarni magamról” – árulta el Gelencsér Timi.

Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt megmutatták varázslatos kertjüket

A színész pár több bensőséges információt is megosztott pomázi otthonukról. Nyári Darinka annak a fának az árnyékából nyilatkozott, amely alatt gyermekkorában hintázgatott.

„Tulajdonképpen ez az én szülő otthonom és amikor mi komolyabban terveztük a kapcsolatunkat meg szeretnénk összeházasodni és jöhet a gyerek, akkor arra gondoltunk, hogy a szülői közelség az nagy segítség. Kiköltöztünk a szüleimhez, megcsináltunk két külön lakást a családi házból és tulajdonképpen együtt éldegélünk itt és csinosítgatunk mindent...˝ – árulta el házuk történetét Darinka.

(Borítókép: Kocsis Alexandra. Fotó: Velvet)