A Fekete Vonat énekesnője magánéleti botrányait követően úgy döntött, végleg visszavonul és soha többé nem akar a kamerák elé állni.

Végleg visszavonul Mohamed Fatima

A Fekete Vonat énekesnője közösségi oldalán sokkolta rajongóit azzal, hogy váratlanul bejelentette új irányban folytatja életét, ezért végleg visszavonul az énekléstől. Mohamed Fatima az elmúlt időszakban durva botrányok és magánéleti problémák vették körül, sokak szerint pedig ezek vezettek oda, hogy az énekesnő inkább a visszavonulást választotta, de mivel az énekesnő azt írta, hogy soha többé nem akar a kamerák elé állni, így rajongói csak találgatni tudnak.

„Sziasztok, eladóvá teszem az összes Mohamed Fatima felületet mert más vonalon folytatom tovább az életemet és nem szeretnék már semmilyen social média felületen jelen lenni! Van ez az Instagram oldal, a TikTok YouTube és a Facebook hivatalos oldal is. Érdeklődni privátban lehet. Köszönöm. U.I.: Senkinek nem szeretnék a jövőben riportot adni az életemmel vagy a munkámmal kapcsolatban, úgyhogy kérem a kedves sajtót, hogy ezt tartsa tiszteletben” – írta posztjában Fatima, aki oldalaiért több millió forintot kér el.

Judy támogatja gyermekét az iskolakezdésben is

Judy és lánya, Maja már készültek az iskolakezdésre, az írószerek válogatása közben meséltek a TV2-nek az elmúlt nyarukról és tanévkezdés izgalmairól.

„Minél tovább húzzuk az időt, hogy az utolsó pillanatban kelljen csak arra gondolni, hogy iskolába kell menni” – árulta el Judy, akinek lánya tavaly óta már felső tagozatba jár.

Az énekesnő elmondta, hogy nem csak az iskolai év kezdetekor segít lányának, de a teljes tanév alatt segít gyermekének. Igaz, ez azzal jár, hogy azokat a tantárgyakat, amelyeket ő maga korábban nem sajátított el, most kénytelen újra bemagolni, hogy segíthessen vele gyermekének.

Új szabályrendszert vezetnek be a Sztárban Sztár leszek! műsorában

Köllő Babett és Tilla péntek reggel a Mokka műsorában mesélt a Sztárban Sztár leszek! új évadáról. Az interjúban elárulták, hogy sok újdonság várja majd a nézőket.

„Ez egy fordulatokban gazdag évad lesz, olyan szabályrendszer volt, amit hetekig magyaráztunk Pápai Jocinak is...” – viccelődött Köllő Babett, amihez Tilla hozzátette, hogy az újdonságok folyamatosan menet közben érkeznek majd a műsor folyamán.

(Borítókép: Mohamed Fatima. Fotó: Illyés Tibor/MTI)