A neten tomboló OnlyFans sztár, Molnár Anikó, egy forró nyaralásról álmodozik – de kikapcsolódását még egy fontos kérdés árnyékolja be: Ki állja majd a számlát?

Molnár Anikó, az OnlyFans szenzációja, eddig is sokkolta, és elvarázsolta rajongóit különféle fotósorozataival. Most viszont egy újabb bombát robbantott: elárulta, hogy télen a paradicsomi Maldív-szigeteken képzeli el a tökéletes pihenését. De ki lesz a szerencsés férfi, aki vele tart? És ami még fontosabb: Ki fizeti az utat?

Egy Maldív-szigeteki utat két főre el tudnék képzelni magamnak. Egyelőre nem tudom, kivel mehetnék!”

– mesélte el Anikó. A ripost cikkéből azonban nem derült ki egyértelműen, hogy vajon Anikó maga állja-e az utazás költségeit, vagy esetleg egy nagylelkű úriember fogja őt elkísérni, aki hozzájárul az út költségeihez.

Az OnlyFans platformon elért sikereivel Molnár Anikó biztos anyagi hátteret épített ki magának. De vajon elég nagylelkű-e, hogy megfizesse ezt az álomutazást egy kiválasztott társnak? 

„Nagyon sokat tudtam haladni a házam felújításával... Sokkal inkább költök az otthonomra pénzt, mint hogy vegyek egymillió forintért egy táskát.” – tette hozzá Anikó.

A kérdés továbbra is nyitott: finanszírozza-e Anikó a Maldív-szigeteki kalandozást, vagy egy úriember lesz a támogató?

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: Ancsin Gábor/Velvet)