Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Mi folyik még mindig Curtis és Majka között? Curtis augusztus 31-én töltötte be a 34. életévét, de egy pikáns tévéműsorban kiderült, hogy Majka nem volt képes eltenni a haragot és felköszönteni régi zenésztársát! Pedig Curtis, nézeteltéréseik ellenére, korábban neki gratulált. Lehet, hogy a két rapper viszonya örökre megromlott?

A népszerű rapper, Curtis, Geszti Péter Adom a napom című műsorában vallott a Majkával való kapcsolatának nehézségeiről. Kifejtette, hogy a drogozás kapcsán érzett bűntudatot, és hogy ő is hibás abban, ahogy barátságuk alakult.

Ugyanakkor nem volt hajlandó eltűrni, hogy Majkáék mennyire reflektorfénybe helyezték a problémáikat, mintha „Majkáék nagy show-t csináltak volna” belőle. Mindezeken túl a két zenész között anyagi nézeteltérések is voltak, különösen a gázsijukkal kapcsolatban.

Geszti egy korábbi beszélgetésükből idézett, amelyben Majka így fogalmazott: „Nekem Curtis mindig Atika marad”. Curtis pedig nem hagyta magát és azonnal reagált: 

Nekem ő meg Petike.”

– írta meg a Blikk.

Curtis tegnap, augusztus 31-én töltötte be a 34. évét, de úgy tűnik, a népszerű rapper hiába várt egy fontos köszöntésre ezen a napon: a régi barátja és zenésztársa, Majka nem üzent neki.

A „Nekem ő meg Petike” válaszából és a műsor során elhangzottakból sejthetően, a két zenész közötti feszültség továbbra is érezhető. Tavaly Curtis egy közösségi média bejegyzésben jelentette be, hogy a karrierjüket külön-külön folytatják:

„Petivel közös megegyezéssel külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked! Sajnos, megint beleestem abba az ördögi körbe, mint anno... De rendbe rakom magam.”

Ezt az üzenetet követően, pedig már nem kommunikáltak nyilvánosan, pedig korábban rendszeresen cseréltek üzeneteket a közösségi médiában.

A tévéműsor során Curtis több mély, személyes pillanatot is megosztott a nézőkkel. Amikor Geszti Péter rákérdezett, milyen lenne, ha egy napra visszakaphatná édesapját, akivel sajnos fiatalon kellett elbúcsúznia, Curtis megható válasza az volt:

Talán ennek így kellett lennie, hogy elmenjen. Ha visszakapnám csak egy napra is, utána újra borzasztóan hiányozna.”

Emlékezett arra is, hogy mennyire próbált gondoskodni beteg édesapjáról, amikor édesanyjának munkában kellett lennie.

De nemcsak a múltjáról beszélt a műsorban. Elárulta, hogy a jövőben több TV2-s és RTL-es produkcióban is láthatjuk majd. Ő lesz az egyik mentor a The Voice-ban, de a Nyerő Párosban és a Sztárboxban is szerepelni fog.

Nekem a tévé csak másodlagos. Én elsősorban szövegíró, előadó és rapper vagyok”

– nyilatkozta határozottan Geszti Péternek.

És bár Curtis hibáiért bűnbánatot érez, azt is elmondta, hogy úgy gondolja, az emberek megbocsátottak neki a drogozásért. Meggyőződése szerint sosem bántott senkit, kivéve a szeretteit, és a kábítószert kizárólag saját pénzén vette.

Kimondták Demcsák Zsuzsa válását: skype-on váltak el, de jó barátok maradtak

A TV képernyőiről is jól ismert Demcsák Zsuzsa és indiai származású férje, Krishan Dangwal már nem alkotnak egy párt. A Blikk írása szerint a válás civilizáltan, békésen zajlott, mivel közös vagyont nem kellett megosztaniuk. Dangwal hazájában, Indiában folytatja az életét, míg Zsuzsa Magyarországon marad.

Az elvált pár nemrég még szoros kötelékben élt, de a válásuk nem okozott meglepetést: Krishan már több mint egy éve visszatért Indiába. A válást valószínűleg a távolság miatt online platformon, Skype-on bonyolították le, ami manapság nem számít szokatlannak, ha a felek különböző országokban élnek.

„Minden a legnagyobb rendben ment, anélkül, hogy egy rossz szó is elhangzott volna közöttük. Nem volt közös vagyonuk vagy gyermekük, így semmiben nem kellett megegyezniük. Bár mindkét fél sajnálja a válást, a kapcsolatuk nem szakadt meg teljesen” – mesélte egy közeli ismerős.

Demcsák Zsuzsa pedig a válásának részleteit nem kívánta sajtóval megosztani.

A pár kapcsolata egykoron igazi meseként indult. 2019-ben az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedtek meg, és gyorsan olyan mélységű érzelmek alakultak ki közöttük, hogy Indiai látogatásuk során egy jelképes esküvőt is tartottak. Krishan Magyarországra költözött Zsuzsa mellé, ahol 2020-ban hivatalosan is összeházasodtak.

A kapcsolatuknak azonban árnyékos oldala is volt. Az elmúlt évben felröppentek a pletykák arról, hogy valami nem stimmel közöttük. Krishan hosszabb időre hazatért Indiába, míg Zsuzsa a nyári forgatások után a Money or Love műsor miatt Dominikára utazott. Ekkor ért véget a kapcsolatuk.

Krishannal minden döntést közösen hoztunk meg.

A jövőbeni terveink hosszú időre elválnak, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk folytatását. Bár el kell engednünk egymás kezét, mindig is a legjobb barátok maradunk” – fogalmazott korábban Demcsák Zsuzsa egy közleményben. Ezen szavai most, hogy hivatalosan is kimondták a válást, talán még inkább értelmet nyernek.

(Borítókép: Curtis. Fotó: Kaszás Tamás/Index)