Pénteki instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Steiner és férje, Nimrod Dagan 2018-ban döntöttek úgy, hogy oltár elé állnak. Végül külföldön mondták ki egymásnak a boldogító igent egy Tel-Aviv-i bolhapiacon. A szerelmesek azóta is nagy boldogságban élnek együtt, nemrég az Instagram-oldalán emlékezett meg Dagan az ötéves házassági évfordulójukról. 

„5 évvel ezelőtt a mai napon kimondtuk a legjobb igent, amit életünkben kimondhattunk. A szerelem, az igazságosság, az egyenlőség, a szabadság, a boldogság és a szórakozás jegyében házasodtunk össze. Azóta minden reggel és minden este, ha tél van, ha nyár, ha fent vagyunk vagy lent, mindig tudjuk, bármit hozzon is nekünk az élet, mi megoldjuk a magunk módján. Nem hasonlítható össze semmivel, nem állíthatja meg senki és semmi. Soha nem veszítjük el ezt a kapcsolatot – sem akkor, amikor az élet felemel, sem akkor, amikor a mélybe húz” – olvasható az Instagram-oldalukon.

„Követünk el hibákat, küzdünk, néha vitatkozunk, mint más párok, szembenézünk az élet nehézségeivel és kihívásaival, de a nap végén és kezdetén nincs más ember, akivel megtennénk ezt az utat. Hálásak vagyunk, magabiztosak, kíváncsiak, és örülünk, hogy egymás karjába és szívébe szálltunk. Az esküvőnk napján, amikor fogalmunk sem volt a ceremóniáról, rájöttünk: a ruháink teljesen átlátszóak. Később kissé zavarba jöttünk a képek láttán, de valahogy a szerelmünk mindig erősebb volt, mint a szégyenünk – az iránt, amit teszünk, akik vagyunk. Talán részben ez az oka annak, hogy még mindig nem tudunk betelni egymással. 8 éve mondunk igent egymásnak, amióta találkoztunk, minden nap” – áll a posztban.

  • Rúzsa Magdi szülése óta egyre gyakrabban posztol gyermekeiről az Instagramon. Általában együtt láthatjuk a hármas ikreket, ezúttal viszont csak az énekesnő kislánya szerepelt legújabb fotóján. Lujzi egyértelműen belopta magát a követők szívébe, már csak azért is, mert egy tündéri tüllszoknyát viselt. 

(Borítókép: Steiner Kristóf és Nimrod Dagan. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)