Mindenki ámul és bámul! Köllő Babett, a Sztárban Sztár leszek mentora, egy olyan pikáns múltbéli titkot osztott meg, amiről sokan nem is tudtak. Ki gondolta volna, hogy 20 évvel ezelőtt milyen merész lépésre szánta el magát?

24 évesen, a fiatal színésznő egy különleges fotózásra vállalkozott az FHM férfimagazinnak. Azok, akik követték karrierjét, bizonyára még ma is emlékeznek arra a káprázatos képre, ahol rózsaszín topjában és spagettipántos alsójában szerepel. Sőt, voltak olyan pillanatok is a fotózáson, amikor még ennél is többet mutatott meg magából. 

Ez volt életem legmerészebb fotózása.”

– nyilatkozta Köllő Babett egy televíziós műsorban. A leghatásosabb képen háttal áll a kamerának, míg a mellei oldalról sejtelmesen látszanak.

És itt jön az igazi kérdés: miért is vállalta be ezt a fotózást? A válasz egyszerű és egyben meglepő: a pénz csábította. De pontosan mennyiért is döntött úgy, hogy belevág ebbe a kalandba? Ezt csak ő maga tudja...

És a sokkoló hír: a lenyűgöző Babett nem egy, nem kettő, hanem összesen háromszor döntött a plasztikai sebészet mellett. Minden alkalommal nagyobb méretet kért, hogy a szülés és a fogyókúra hatásait eltüntesse. Ám most úgy döntött, nem szeretne többé műtéti beavatkozásokat.

Köllő Babett, aki a Sztárban sztár leszek! új évadában újra a képernyőn látható, büszkén vállalja a múltját. Meglátjuk, milyen meglepetést tartogat még számunkra. 

(Borítókép: Küllő Babett. Fotó: YouTube)