Hollywood egykori álompárja, Demi Moore és Bruce Willis kapcsolata a válásuk ellenére is példamutatóan szoros. Bár már évek óta külön élnek, most, Bruce súlyos betegsége kapcsán Demi kitartóan az ex-férje oldalán áll.

Az információk szerint, Willis demenciája egyre súlyosabb, és az ebben a nehéz időszakban volt felesége nem hagyta magára.

„Demi végig ott volt Bruce számára. Elmondta neki és jelenlegi feleségének, Emmának, hogy a betegség alatt a nap 24 órájában ott lesz mellettük. Ha a dolgok rosszabbra fordulnak” – mondta egy közeli forrás.

Demi és Bruce házassága 1987-ben vette kezdetét. Három gyermekük született, és bár kapcsolatuk 2000-ben zárult le, a két sztár szoros barátságban maradt. Számos közös programon vettek részt, sőt, még a COVID-19 pandémia alatti karantént is együtt töltötték.

E kapcsolat mélységét mutatja, hogy Moore nem csak részt vett Willis 2009-es esküvőjén, de amikor ő megházasodott 2005-ben, Bruce is ott ünnepelt vele.

2022-ben Willis családja nyilvánosságra hozta a színész súlyos betegségét. Azóta Bruce állapota sajnos tovább romlott, és jelenleg frontotemporális demenciával (FTD) küzd.

Ennek ellenére Moore, Bruce jelenlegi felesége, és a gyermekeik is mindent megtesznek, hogy támogassák őt ebben a nehéz időszakban – írta meg a Coloré.

Tallulah Willis, Bruce és Demi egyik gyermeke, megrázóan nyilatkozott apja állapotáról:

Még mindig felismer, és minden alkalommal, amikor meglát, mosolyog. De vannak nehezebb napok is...".

(Borítókép: Bruce Willis és Demi Moore köszöntik egymást a színpadon. Fotó: Getty Images)