Magyarország 37. leggazdagabb embere a TV2 Mokka című műsorában vallotta meg: hiába van sok pénze, ha nem tudja, hogy mire költse.

Jákob Zoltán

Projektszemléletű iskolába küldte lányait Jákob Zoltán, hogy hasznos tudást szerezzenek a jövőre nézve. A gyerekek 13 és 16 évesek, mindketten közgazdasági magángimnázumba járnak. A leendő Nagy Ő mindenben támogatja gyermekeit. 

„Annak nem sok öröme van, hogyha az embernek túl sok pénze van és nem tudja mire elkölteni. De erre jó a pénz, hogy ők majd azt fogják csinálni, amit szeretnek. Nem lesznek rászorulva, hogy pénz keresetért dolgozzanak. Dolgozniuk muszáj lesz, azt én nem engedem, hogy ne dolgozzanak, de olyat csinálhatnak, amit szeretnek. Ha nem akarnak szépségiparban kereskedni, mint én, akkor csinálnak mást” – árulta el Magyarország 37. leggazdagabb embere. Hozzátette: ennek ellenére lányai még teljesen bizonytalanok a pályaválasztást illetően. 

Krausz Gábor

Szeptember 4-én este újra kitárult a Séfek Séfe konyhájának ajtaja: Ördög Nórával, Vomberg Frigyessel, Krausz Gáborral és Wolf Andrással elindult a TV2 gasztro-tehetségkutatójának legújabb évada, amelynek során ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek majd meggyőzni a három profi séfet. A sztárséfeknek olyan események sorozatával kell szembenézniük, amely a műsor történetében eddig még soha nem fordult elő.

„Szerintem nem tudunk lehiggadni... Ez a műsor azért is jó, mert mind a hárman komolyan vesszük és ezért fent tudjuk tartani a feszültséget, mert mi is nyerni akarunk és ezt próbáljuk átadni a versenyzőknek” – árulta el Krausz Gábor a műsor sikerének egyik titkát. 

A műsorok alatt a kóstolók között érkeznek majd például a Dancing with the Stars táncosai, szerelmes sztárpárok, vasutasok, balatoni büfések, indiaiak, de Nánási Mici és Venci is ellátogat majd barátaikkal együtt az egyik felvételre. A Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. 

Rubint Réka

Szeptemberben sokan szeretnének újult erővel nekifogni a mindennapoknak és az edzésnek. Őket segíti majd legújabb műsorában Rubint Réka és Faragó Melinda a TV2 csatornáján minden szombat délután.

„A mai felgyorsult világban nagyon fontos az, hogy olyan recept ötleteket kínáljunk a kedves nézőknek, amelyek tényleg pikk-pakk, szinte három-négy mozdulattal elkészíthetők” – árulta el a fitneszguru, aki az egészséges receptötletek mellett olyan életmódtanácsokkal segíti majd a nézőket, amelyek megfogadásával hamar formába lendülhetnek. Azoknak, akik szeretnének elindulni az egészséges életmód útján, kifejezetten hasznos lehet a szombat délután 13 órakor adásba kerülő műsor, amelyben Rubint Réka edzéstervekkel is segíti a fogyást. 

„A mozgás az az én feladatköröm lesz 100 százalékban, az életmódot pedig osztjuk Melindával. Úgyhogy nagyon érdekes témákkal és nagyon hasznos információkkal várjuk a kedves nézőket minden szombaton délután egy órakor itt, a TV2-n” – árulta el Schobert Norbi felesége, majd Melinda azt is hozzátette, hogy műsoruk mindenkihez szól, mindenki megtalálhatja a számára hasznos témákat.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)