Jadon Sancho meglepetésre kimaradt az Arsenal elleni rangadó keretéből a hétvégén.

A hétvégén az Arsenal 3-1-es győzelmet aratott a manchesteriek felett. Miután a vörös ördögök 2-1-es vezetéshez jutottak a játékvezető utólag szabálytalannak ítélte a gólt, így érvénytelenítve azt, majd nem sokkal később az ágyúsok két góllal eldöntötték a meccset.

A mérkőzés után Erik ten Hag, a vendégek szakvezetője értékelte a drámai fordulatokat tartógató derbit, valamint elárulta, hogy egyik legtöbbre taksált játékosuk,

Jadon Sancho miért nem ülhetett le még a kispadra sem.

„Jadont az edzésen nyújtott teljesítménye alapján nem neveztük. A Manchester Unitednél minden nap el kell érni egy bizonyos szintet” – nyilatkozta a holland tréner. 

Az angol válogatott szélső nem hagyta annyiban edzője szavait: a közösségi média oldalán kelt ki magából, és valótlannak nevezte ten Hag kritikáját.

Kérem, ne higgyenek el mindent, amit olvasnak! Nem fogom megengedni, hogy az emberek olyan dolgokat mondjanak, ami teljesen valótlan.

Nagyon jól dolgoztam az edzéseken ezen a héten. Azt hiszem, más okai is vannak ennek a dolognak, amibe nem megyek bele. Már régóta bűnbak vagyok, ami nem igazságos” – fogalmazott Sancho a Twitteren.

„Csak mosolyogva akarok futballozni, és segíteni a csapatomat. Tiszteletben tartok minden döntést, amit az edzői stáb hoz, fantasztikus játékosokkal játszom, és hálás vagyok, hogy ezt tehetem, ami tudom, hogy minden héten kihívást jelent. Továbbra is küzdeni fogok ezért a címerért, bármi is történjen!”

– zárta mondandóját a 23-szoros angol válogatott futballista, akiért két évvel ezelőtt 85 millió eurót fizetett a Manchester United a Borussia Dortmundnak.

(Borítókép: Jadon Sancho. Fotó: Visionhaus/Getty)