Reggeli hírösszefoglalónkban még: Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb szerelme nem akarja eltartatni magát.

Éder Krisztián (SP)

Az egykori tinisztár SP az Instagram-oldalán 24 órán elérhető történetben osztotta meg a hírt, miszerint eljegyezte barátnőjét – számolt be a Blikk. Az egykori énekes – aki Fluor Tomival közösen jegyzi az egyik legnagyobb slágerét, a Mizu című nótát – több fotót is megosztott a menyasszonyáról. Cikkünk megírásakor még láthatóak voltak a képek, ha siet, akkor még ön is megtekintheti őket ide kattintva. 

Schmied Zoltán

A Mi kis falunk közönségkedvenc színészének, Schmied Zoltánnak a felesége babát vár –írta meg a Blikk. A lap a Centrál Színháztól tudta meg, hogy a színésznő valóban anyai örömök elé néz. 

A házaspár együtt vett részt a hétvégén megrendezett színházi eseményen, a Pozsonyi Pikniken. Katalin hasa mostanra szépen gömbölyödik, így nem lehetett tovább rejtegetni várandósságát. 

Úgy a negyedik hónapban járhat, és nagyon jól áll neki a terhesség, szinte sugárzik

– számolt be egy szemtanú.

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb szerelme nem akarja, hogy eltartsa az énekes, és közös gyermeket sem szeretnének. Delhusa Gjon és szerelme, Molnár Fanni már tíz éve vannak együtt és továbbra sem állt közéjük a több mint 44 év korkülönbség. Az ifjú hölgy ezúttal a Meglepetés magazinnak adott interjút, amelyben kifejtette, hogy nem szeretné magát eltartatni az énekes kontójára. 

Fontos számomra, hogy anyagilag önálló és független legyek, nem akarom, hogy Gjoni tartson el.

Olyan nő vagyok, akinek a kapcsolatán belül is lényeges a szabadság. Mi azt valljuk, addig van egyensúly, amíg külön-külön is kerek egészek vagyunk” – fogalmazott Fanni, majd Gjoni a közös gyerekvállalásról is szót ejtett. 

„Nem zárkóztam el ez elől, de megkérdeztem Fannitól, fel van-e készülve arra, amit a család jelent... Hogy megszűnik ez eddigi színes életünk, a motorozások a természetben, a sok közös utazás, a rengeteg élmény, amit akkor szerzünk, amikor az élő koncertekkel együtt járjuk az országot. A spontán létezésünk romantikája hirtelen átalakul szülői kötelezettségekké és a kapcsolatunk is óhatatlanul változni fog. Fanni belegondolt ebbe, és arra jutott, inkább maradjunk ketten” – mondta a zenész, a párja pedig hozzátette:

Nem érzem ezt lemondásnak. Az igazság az, hogy én is túlságosan élvezem a közös életünket és a karrieremet. Mindezt meg szeretném őrizni

– mondta Fanni.

(Borítókép: Éder Krisztián, SP. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)