Hat éve él párkapcsolatban és a mai napig nagyszerűnek írja le a férjével való együttléteket Naomi Watts. A színésznő nemrég újságíróknak árulta el a jó szeretkezés titkát.

Naomi Watts 2017-ben, a Netflix Gypsy című sorozatának forgatásán ismerkedett meg Billy Cruduppal. Az első időszakban a színésznő ösztrogén tapaszokat használt a találkozásokkor, ám annyira szorongott miattuk, hogy sokáig képtelen volt elengednie magát az együttlétek alkalmával. Mindig a fürdőszobába sietett, hogy az aktus előtt titokban eltávolítsa magáról a tapaszokat. Végül nem bírta tovább, és őszintén leült beszélgetni a témáról a férfival, aki kedvesen, megértéssel fogadta az elmondottakat.

A kommunikáció elengedhetetlen ahhoz, hogy a láng életben maradjon a hálószobában.

Bármi is az, amin keresztülmész, ha tudsz beszélni a partnereddel, ha őszinte tudsz lenni, és igazán hiteles beszélgetést tudsz folytatni, el tudod kerülni a kínos helyzeteket, és a legtöbbször, ha jó emberek, akkor empatikusak lesznek” – magyarázta a brit színésznő, aki szerint így lehet eljutni arra pontra, hogy teljesen el tudjuk engedni magunkat és igazán élvezni tudjuk az együttléteket. Mint azt elárulta, az ő esetében is azóta működik igazán jól a kémia kedvesével, mióta őszintén elbeszélgetett vele a tapaszokról. Sőt mi több, olyannyira egymásra találtak, hogy idén június 9-én össze is házasodtak egy visszafogott szertartáson. A színésznő úgy fogalmazott: még mindig a „nászutas szakaszban” vannak.

Én személy szerint úgy gondolom, hogy a szex élvezetesebbé válik, ha kivesszük belőle a gyerekvállalás miatti nyomást és a félelmet

– árulta el Naomi Watts. Hozzátette: mindenkinek úgy kellene éreznie egy együttlét során, hogy „azt magáért teszi”.

(Coloré)

(Borítókép: Naomi Watts. Fotó: Getty Images)