Mitől olyan különleges Pápai Joci, mint mentor? Az idei évad két kiemelkedő tehetsége, Széchenyi Lili és Tasi Dávid most felfedik a titkot!

TikTok-sztárok a Séfek Séfében: Mammer is beleveti magát a gasztronómia világába

Miért cserélnék a TikTok sztárok a videóikat a konyha melegére? A Mammer és Chris válasza: a Séfek Séfe miatt!

A Séfek Séfe műsorának ötödik évadja igazán izgalmasnak ígérkezik, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a TikTok sztárok, mint a Mammer és Chris is részt vesznek a versenyben! Eddig a közösségi médiában tündököltek, de vajon sikerül-e nekik megmutatniuk, hogy a konyhában is helyük van?

Bár a műsorban láthatunk majd profi séfeket, visszatérő versenyzőket és még olyanokat is, akik a mikrofont cserélnék séfkabátra, a legnagyobb meglepetés kétségtelenül az eddig videóikról ismert TikTok sztárok, mint a Mammer és Chris részvétele lesz.

Nehéz pillanatokat él át Tóth Gabi 

Mint arról korábban már beszámoltunk, Tóth Gabi és Krausz Gábor egy közös rendezvényen jelentek meg, bár külön-külön szerepeltek. Az Országos Mentőszolgálat Nagy Városligeti Mentőnapján Gabi énekesi szerepkörben lépett a közönség elé, míg Krausz a gasztronómia világát képviselte. Habár a sztárpár egy helyen és időben tartózkodott, Krausz nem sokkal volt felesége fellépése után távozott a rendezvényről.

Hal Melinda pszichológus a Tények adásában beszélt arról, hogy a válófélben lévő sztárpár milyen érzelmi kihívásokkal nézhet szembe egy ilyen helyzetben:

Valóban lehetnek kínos pillanatok, de ezeket a kínos pillanatokat leginkább mi szoktuk azzá tenni.

Amikor mi érezzük azt, hogy mindenki minket néz, mindenki azt figyeli, hogy mi hogyan vagyunk egymással. Hogyha ezeket el tudjuk engedni, akkor már sokkal könnyebb lesz ez a viszony” 

– osztotta meg gondolatait a szakértő.

Ez az állítás Tóth Gabi nemrégiben tartott megható koncertjéhez köthető, ahol az énekesnő annyira elérzékenyült, hogy képtelen volt befejezni az előadott dalt. A színpadon, a közönségéhez fordulva így magyarázta meg az esetet:

Én szeretni jöttem, erre születtem... Nem tudom elénekelni....

De el tudom... csak szép a dal...˝ – mondta Gabi, hálásan köszönve Harmath Szabolcsnak az érzelmes dal megírását.

Hal Melinda pszichológus szavai és Tóth Gabi közelmúltbeli fellépése jól szemlélteti, mennyire bonyolult és érzelmi kihívásokkal teli időszakon mehet keresztül a népszerű énekesnő a válásuk után.

Pápai Joci mágikus vonzerejével hódít

A televíziós zenei műsorok világában ritkán látunk olyan intenzív kötődést mentor és tanítványa között, mint ami a Sztárban Sztár leszek! legújabb évadjában kibontakozik. Széchenyi Lili és Tasi Dávid, két reménységteli tehetség, nem titkolják el, miért esett a választásuk Magyarország egyik legkedveltebb énekesére, Pápai Jocira.

Lili számára Joci hitelessége, empátiája és melegsége voltak azok a faktorok, amelyek eldöntötték a választását. Mint mondta:

nagyon megfogott azzal, hogy kiemelte, mennyire érzékeny személyiségnek tűnök”.

Dávidot viszont egészen más okból nyűgözte le a mester. A fiatal énekes számára a mentor konstruktív kritikái voltak azok, amelyeket a legnagyobb értéknek tartott, és amelyek szerinte segítenek majd neki fejlődni a műsor során.

(Borítókép: Pápai Joci. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)