Miután a modell megnyerte a Dancing with the Stars-t versenyzőként, azóta ő a műsor online riportere, azonban idén több munkája lesz, mint korábban volt.

Tartalmasan kezdte az őszt a TV2. Elindult a Séfek Séfe című műsor ötödik évada, amelyből eddig az első két adás ment le a tévében. Malatinszky Péter, a TV2 digitális média igazgatója elmondta, hogy a műsor mind a két napot megnyerte nézettségben minden korosztályban, ami hatalmas sikernek számít. Emellett elindult a Szerencsekerék VIP is, a mostani hétvégén pedig elstartol a Mutasd a hangod! című műsor, amely egy koreai formátum és hazánk a harmincadik ország, ahol bemutatják. Malatinszky Péter azt is elárulta, hogy hamarosan elindul az Ázsia Expressz új évada is. A Nagy Ő című műsorban pedig az ország egyik leggazdagabb emberének, Jákob Zoltánnak a párkeresését követhetik a nézők.

Az egyik legnagyobb szabású műsora a csatornának a Sztárban Sztár leszek!, amelynek online riportere a jövőben Nagy Réka lesz, aki korábban a műsor alatti élő bejelentkezéseknél jelent meg a televízió képernyőjén, valamint korábban az Exatlon című műsorban is feltűnt.

„Folyamatosan tisztában kell lennem azzal, hogy mi történik a színpadon, de emellett arra is figyelnem kell, hogy a szereplők a héten milyen lelki állapotban vannak” – mesélt a munkájáról a modell, aki szerint pszichológiailag fontos, hogy mindig egy hullámhosszon legyen a szereplőkkel.

„Van egy előadás a színpadon, amire a versenyző napok óta készül, majd pár perc alatt lemegy a szereplés és egyből kap hideget és meleget is a zsűriktől és ezután egyből meg kell kérdeznem, hogy hogy van. Emiatt fontos, hogy kialakuljon egy kapcsolatom a szereplőkkel, ami miatt tudják, hogy én nemcsak azért állok ott a színpad mellett, hogy provokatív kérdéseket tegyek fel nekik, hanem azért, hogy közvetítsem a nézőknek, hogy milyen lelki folyamatokon mennek keresztül” – fejtette ki. Hozzátette: sok tapasztalatot szerzett az Exatlon alatt, amelyek a mostani szerepléseit segítik.

„Eddig a versenyzők csak vasárnap találkoztak velem, mostantól viszont már hétköznap is, így sokkal könnyebben kialakulhat ez a bizalmi kapcsolat, amire szükség van a jó interjúkhoz” – jegyezte meg Nagy Réka. A riporter elmondta, hogy a Sztárban Sztár leszek! színfalai mögött elképesztő munka folyik.

„Valaki a ruháját húzza le, miközben egy másik versenyző éppen leveszi az „arcát”, hogy egy új maszkba bújhasson. Fantasztikus egy ilyen műsor részesének lenni” – fogalmazott Nagy. A Dancing with the Stars a csatorna egyik legnézettebb műsora is elstartol ősszel. A TV2 Play-en tavaly videóindítási rekordot döntött Malatinszky Péter szerint.

Volt olyan epizód, amely több mint egymillió videóindítást generált egy napon belül

– jegyezte meg a TV2 digitális média igazgatója.

A Dancing with the Stars online részének riportere ismét Gelencsér Tímea lesz, akinek ez a harmadik éve a műsorral.

Számomra ez egy szerelemprojekt, és mivel az első évadban versenyző lehettem, így pontosan tudom, mi zajlik a háttérben”

– mondta el Gelencsér, miután bejelentették, hogy ismét őt láthatják majd a nézők a képernyőkön. A modell két műsoron is dolgozik: az egyik a Dancefloor, amely a Dancing with the Stars elő adását előzi meg. Ebben a nagyjából egy órás műsorban Gelencsér Tímea elviszi a nézőket a színfalak mögé, ahol interjúkat készít a versenyzőkkel.

„A szerkesztőkkel is szoktam beszélgetni a műsor előtt, hogy még többet megtudhassak a versenyzőkről. Néha emiatt tudomásomra jut egy-két sérülés is, amit a versenyzők nem kommunikálnak kifelé, nehogy ez befolyásolja a zsűriket. Ezekben az online interjúkban azonban ezekre rá tudok kérdezni, ugyanis a zsűrik ezt csak utólag láthatják” – részletezte Gelencsér Tímea.

A másik műsor a Dirty Dancing Live, amely a Dancing with the Stars élő adásával egyidejűleg fut majd. Ebben a műsorban három sztárvendéggel együtt nézik végig a főműsort és folyamatosan kommentálják azt, miközben értékelik a versenyzőket, vagy éppen szurkolnak a kedvencüknek.

Gelencsér Tímea elárulta, hogy ő is szokott javaslatot adni azzal kapcsolatban, hogy kik legyenek a vendégek, de egyszer előfordult, hogy javaslat helyett inkább kihúzott egy nevet a listáról.

Csak egy emberrel fordult ez elő. Lehet sejteni, hogy ki volt az…”

– tette hozzá sejtelmesen.

Mindezen felül a TV2 új műsorokkal is készül. Hamarosan elindul a Rich Kids című reality magyar adaptációja, a Kőgazdag Fiatalok, amelynek a kedvcsinálója alább látható.

Szorcsik Viktória pedig a Power of Love című reality-t fogja vezetni a jövőben.

(Borítókép: Gelencsér Tímea. Fotó: Németh Kata/Index)