Az ismert online edzőt, Fodor Rékát egyre többen vádolták meg azzal, hogy implantátum miatt ilyen formás a feneke, ezért úgy döntött, hogy igazságügyi orvosszakértőhöz fordul.

Hat éve, egy komoly fogyást követően kezdett el intenzíven edzőterembe járni Fodor Réka, aki egy idő után gőzerővel kezdett koncentrálni a farizom edzésekre, aminek köszönhetően ma már nem mindennapi idomokkal rendelkezik – többek között – fenéktájon is.

Fodor Réka a Covid-időszak alatt kezdte megosztani otthoni edzés videóit és gyakorlatait, amikor a pandémia miatt az edzőtermek is bezártak. Rövid idő alatt hatalmas sikert értek el az online videói, ma már rengetegen végzik el a gyakorlatait, köztük számos ismert magyar híresség is.

A Barackcsapat nevű online edzésekhez csatlakozott már többek között Vasvári Vivien, Nádai Anikó, Kulcsár Edina, Király-Virág Anita és Pap Dorci is.

Réka szerint egy igazán szép és izmos fenék egy év- két év alatt felépíthető, ha az illető betartja az edzés, táplálkozás és pihenés alapszabályait. Sokan ennek ellenére kételkednek benne, hogy a fitneszes természetes módszerekkel, és edzéssel érte el az eredményeit.

Az online tréner megelégelte a vádakat és felkereste az Igazságügyi Minisztériumot, majd önköltségen néhány hónap alatt elvégeztetett egy teljes körű vizsgálatot, ami immár igazságügyi orvosi pecsétekkel igazolja, hogy Réka feneke bizony valódi.

„A vizsgálatokat a leghitelesebb szakemberek végezték el és két igazságügyi orvosszakértő is aláírással valamint pecséttel igazolta.

Ebben a dokumentumban az áll, hogy nincs a testemben semmiféle töltőanyag, a fenekem a saját izomzatomnak és az edzésemnek köszönhetően ekkora” 

– mondta Fodor Réka a vizsgálatról.

(Borítókép: Fodor Réka. Fotó: Fodor Réka)