Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Vasvári Vivien

A Blikk szúrta ki, hogy csodás hírről számolt be a közösségi oldalán Vasvári Vivien: megszületett a kisbabája.

A modell kedden jelentkezett be egy kórházba, szerda reggelre pedig már meg is született kisfia. A szülés közben minden rendben volt, mindösszesen 40 perceg tartott.

„Mindenkinek nagyon köszönjük a kedves és biztató üzeneteket! Nagyon hálás vagyok a Jó Istennek, hogy egészséges, erős kisfiunk született. Csodás 40 perc alatt jött a világra 52 cm és 3,4 kg, minden percet és minden fájdalmat megért újra az, hogy természetesen hozzam a világra a kisfiunkat” – írta bejegyzésében Vasvári Vivien.

Straub Dezső

A Jászai Mari-díjas színművész a Hot! Magazinnak vallott arról, hogy nem gondolja magát jó apának, annak ellenére, hogy nagyon büszke mind a három gyermekére.

Nem gondolom magam jó apának. A jó édesapa az, aki emlékszik a gyermeke hat- és tizennyolc éves kora közti időszakára”

– nyilatkozta a színész, aki sok munkája miatt kevés időt tölthetett otthon.

„Én nem tudom, hogy akkor mi történt. Közte volt egy elmebeteg, munkadús időszak az életemben, ahol napi három forgatás mellett volt még szinkron és a rádió is, közben minden hétvégén tizenöt fellépésem volt vidéken” – emlékezett vissza a színművész és hozzátette, hogy nagyon nagy segítséget jelentett korábbi párja, aki felnevelte a gyermekeit, mielőtt 50 éves korában elhunyt volna.

Baricz Gergő

Az X-Faktor felfedezettje sok kritikát kapott a műsor után, amik szerint egy karizmatikus személyiség, de énekelni nem nagyon tud, emiatt nagy erővel vetette bele magát hangjának képzésébe.

„Fontos volt számomra a zenésztársadalom elismerése, ezért gőzerővel képeztem magam, el is végeztem a kőbányai zeneiskolát. Minőségi előadó kívántam lenni, s továbbra is erre törekszem” – nyilatkozta a Hot! Magazinnak.

Baricz Gergő párja is szakmabeli, de ennek ellenére sok hölgy közeledik hozzá.

„Próbálok megtisztelni minden közeledést, egy adott szintig.

Nem árulok zsákbamacskát, egy komoly döntést hoztam, komoly kapcsolatban élek, és ezt a párom is látja és érzi.

Nem féltékeny, hiszen állandóan biztosítom őt a szerelmemről és a hűségemről. Hívő emberként nem is tudom elképzelni másképp, és amúgy sem” – fogalmazott a zenész.

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Papajcsik Péter/Index)