Reggeli hírösszefoglalónkban még: Kozsó szerint kilenc gyerek is kevés lenne szerelmétől és Hódi Pamela elárulta mit érzett kislánya akkor, amikor rátalált Berki Krisztián holttestére.

Bochkor Gábor

Már közel hat év telt el azóta, hogy szakított Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea, de a rádiós műsorvezető Instagram-posztjából kiderül, hogy még mindig hordja egykori szerelmétől kapott nyakláncát.

„Anditól kaptam ezt a nyakláncot. De nemcsak nekem készíttetett, hanem magának és a kislányuknak, Nórinak is. Nagyon kedves dolog volt ez tőle. Mindig viseljük, Andi is, én is” – nyilatkozta 2010-ben a Borsnak Bochkor.

Az ékszer egy vékony, fekete bőrszalagon függő, fehérarany medvét ábrázoló medál.

„Még mindig erős érzelmeket vált ki belőle, ha szóba kerül Andrea, hiszen, nem titok, a szakításuk óriási megrázkódtatás volt a számára, és még mindig van benne egy kis keserűség, csalódottság” – magyarázta a rádiós egy ismerőse a Blikknek.

Kozsó

Kozsó és Ágica kapcsolata 16 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a lány még csak 20 éves volt. Akkor még nem működött köztük a kapcsolat, mert Ágica a karrierjére akart koncentrálni, így a tengeren túlra költözött, azonban három évvel ezelőtt hazatért. Nem sokkal ezután újra felvették egymással a kapcsolatot és a producer randira is hívta a lányt, ami után hamar fellángolt a szerelem.

„Mindennap hálát adok Ágicáért. Teljes lila ködben vagyok. Imádom őt. Ez egy nagyon nagy dolog, ami köztünk van. Kilenc gyerek is kevés lenne tőle. Szeretném, ha lenne közöttük faszobrász, festő, sportoló...” – nyilatkozta a Story Magazinnak Kozsó meghatódva, majd hozzátette, hogy pont az ilyen esetek miatt hord mindig napszemüveget, mert nagyon könnyen meghatódik és elsírja magát.

„Mindent meg tudunk beszélni. Ha probléma adódik, ő rögtön várja a megoldást, én pedig dolgozok a megoldáson. Veszekedés sosincs köztünk. Előfordul néha, hogy nem egyformán gondolkodunk, mivel ő művész, én pedig realista vagyok” – mesélte kapcsolatukról Ágica, aki szerint annak ellenére működik kettejük között a dolog, hogy teljesen más habitussal és szokásokkal rendelkeznek.

Hódi Pamela

Több mint egy év telt már el azóta, hogy elhunyt Berki Krisztián, korábbi párja, Tóth-Hódi Pamela mindeddig hallgatott a nehéz időszakról, most azonban úgy döntött megszólal.

Tóth-Hódi Pamela elárulta, hogy mostanra már mindannyian jól vannak, de a gyász eleje kimondhatatlanul nehéz volt, különösen azért, mert Berki Krisztiánnal közös gyermekük, Nati is ott volt, amikor rátaláltak a holttestre.

„Ha úgy történik az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apjával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna” – mondta Pamela a Story Magazinnak és hozzátette: „belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt feldolgozni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt.”

(Borítókép: Bochkor Gábor. Fotó: Beliczay László/MTI)