Varga Viktor ismét betekintést engedett a jurtájába, ami pedig még érdekesebb, hogy a házfelújítási munkálatokat is megmutatta a kameráknak. Mint ismert, az énekes sajátkezűleg fogott bele a renoválásba, illetve egy kerti tó kialakításába.

Varga Viktor

Jó ideje már, hogy házfelújításba kezdett Varga Viktor, aki jelenleg egy jurtában lakik. Az énekes saját kezével építi nem csak a kerti tavát, hanem egy hajót is, amelyben édesapja van a segítségére. A munkálatoknak Hedermann Stella járt utána a bohém énekes rezidenciáján. 

Varga Viktor nem meglepő módon egy magát szinte alig takaró öltözékben, pontosabban egy, a dereka köré tekert törölközőben állt kamerák elé, úgy ismertette a házfelújítás munkafolyamatait. Az énekes nem tagadta, hogy nem mindig egyszerű a felújítás folyamata, a kerti tó kialakítása közben több akadállyal is szembe kellett néznie. Tervei között van azonban az, hogy halakat és egyéb állatokat telepítsen majd a tóba, ha az elkészül. 

A kerti tó építése mellett hajót is épít édesapjával a zenész, a munkálatok azonban ebben az esetben sem haladnak úgy, mint ahogyan azt szeretnék. A hajót ugyanis nagyon szétszedték, így rengeteg munkába telik majd annak a javítása és felújítása. Varga Viktor édesapjának elmondása szerint egyik alkalommal amikor hajóztak vele, kis híján a motor is leesett a vízi járműről.  

Jákob Zoltán

A világ legnagyobb luxus óceánjáróján járt gyermekeivel Jákob Zoltán. A milliárdos több egzotikus országban járt az elmúlt hetekben, élményeiről a csütörtök reggeli Mokkában mesélt. 

„Mi a karibi utat választottuk, ami Orlandóból indul, úgyhogy irány Amerika! Viszont a hét órás jet lag miatt érdemes egy pár napot előtte ott eltölteni. Ott voltunk a Universal Studios-ban. A hajó az nyolc nap, van benne három kiszállás, három teljes nap különböző helyeken, és a többin pedig úton van a hajó” – árulta el az utazás részleteit az üzletember. A leendő Nagy Ő azt is megosztotta, hogy az utazás ötlete a lányáé volt, aki a TikTok-on értesült arról, hogy van ez a hajó, amelyet a legnagyobb óceánjáróként tartanak számon. Maga a sokat látott üzletember is egy úszó városnak írta le a 16 emeletes komplexumot, amely számos izgalmas programmal várta az utazókat. 

Jákob Zoltán elárulta, hogy bár egy ilyen utazás alkalmával nem nézi, hogy mennyit költ, gyermekeinek nincsenek extra szükségleteik és nem kérik márkás kiegészítők megvásárlására. Sőt inkább cikinek gondolják, ha vagyonos tárgyakkal mutatkoznak az iskolatársaik előtt. A márkás kiegészítők közül egyetlen tétel élvez csak kivételt a milliárdos lányánál,

aki a jogosítvány letétele után egy Mercedes-Benz G-osztály típusú autó megvásárlására kéri az édesapját.

Ezen azonban Magyarország 36. leggazdagabb embere csak mosolyog, első autónak ugyanis nem tartja megfelelőnek ezt a típusú luxusautót.

Köllő Babett

Felháborodott Köllő Babett, mert azt a pletykát terjesztik róla, hogy összeszűrte a levet a magyar sztárfocistával, Szoboszlai Dominikkal. 

„Szerintem rá nézve is roppant kellemetlen ez a helyzet, úgyhogy ezt az ő nevében is kikérem maximálisan! Egy alkalmazáson történt, ahol elindult az a pletyka, hogy mi egy közös focista esküvőn találkoztunk és akkor ott mi összejöttünk. Ennyi volt az alap sztori. Ebben az a szép, hogy életemben semmilyen focista esküvőn nem voltam, ezzel a fiúval életemben nem találkoztam, szerintem még egy kerületben sem voltunk. Ebben a sztoriban az az igaz, hogy őt Szoboszlai Dominiknak, engem pedig Köllő Babettnek hívnak” – cáfolta a pletykákat a Sztárban Sztár leszek! mestere. 

(Borítókép: Varga Viktor. Fotó: Velvet)