Voksán Virág férje rejtőzködik a nyilvánosság elől, ám annak ellenére, hogy nem szeret szerepelni, modell és lemezlovas kedvesével közösen végül elvállalta az RTL Nyerő Páros című műsorában való részvételt.

Voksán Virág kilenc éve van együtt szerelmével, Valentényi Lászlóval, akitől az elmúlt évek során két gyermeke is született. A közel tíz éves kapcsolat ellenére a pár eddig egyetlen egyszer vállalt nyilvános szereplést közösen, amikor tavaly feltűntek a TV2Drágám, add az életed!című műsorában . Voksán akkor azt mondta, hogy azért vállalták a szereplést, mert rengeteg támadás érte őt a „fantomférfi” miatt, többen ugyanis azzal vádolták, hogy biztos egy idős és csúnya ember mellett találta meg a szerelmet, azért rejtegeti, míg mások azt állították, hogy valójában nincs is párja.

Hogy korábban miért nem álltak nyilvánosság elé, annak egészen egyszerű oka volt: Valentényi nem szeret szerepelni és kifejezetten távol áll tőle a hírességek világa. Mégis, egy évvel később most újra együtt tűnnek majd fel a képernyőn, méghozzá az RTL Nyerő Páros című műsorában. A reality folytatását egy hete jelentette be a csatorna, akkor az induló párok neveit is nyilvánosságra hozták. Kiderült, hogy Voksán Virág és Valentényi László mellett többek között Curtis és kedvese, Barnai Judit, Varga Miklós Joe és párja, Csenge, valamint Vastag Csaba és újdonsült felesége, Domján Evelin is játékba száll a hetedik évadban.

Voksán Virág a konkurens csatorna tavalyi műsora óta nem nyilatkozott a magánéletéről, így éles váltás lesz, hogy a nézők kamerák előtt láthatják majd a kapcsolatukat a szerelmével. A DJ az RTL Reggeliben elárulta, hogy egyébként miért nem mutogatja gyakran a férjét és hogy miért pont ezt a felkérést vállalták el.

„Ez nemcsak egy eszetlen reality, amelyben összezárnak celebeket, hanem van benne mindgame, agyjáték. Úgyhogy igaz a hír, idén benne leszünk, bár én a páromat nem nagyon szoktam mutogatni. Csak egy-egy színvonalasabb, komolyabb műsor kedvéért szoktunk kivételt tenni. Eddig kilenc év alatt ez a második ilyen. Úgyhogy ezentúl sem lesz rendszer az ő szerepeltetéséből, ő se szeretné egyébként” – jegyezte meg határozottan.

(Borítókép: Voksán Virág. Fotó: Szécsi István/Velvet)