Reggeli hírösszefoglalónkban még: Berki Mazsi civil munkát vállalt, Rácz Jenő nagyon kikelt magából.

Balázsék

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 4,15 millió forintos bírságot szabott ki a Rádió1 reggeli műsorára, a Balázsékra. A Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani nevével fémjelzett műsor március 17-ei adását egy bejelentés alapján vizsgálta a médiahatóság, amely el is marasztalt a rádióadót. Az indoklás szerint a reggel 6 és 10 óra között sugárzott adás nem felelt meg a szolgáltató által meghatározott III. korhatár-kategóriának,

helyette a benne megjelenő nyelvezet miatt a 16 éven aluliak számára nem ajánlott, IV. korhatár-kategóriába kellett volna sorolni. 

Berki Mazsi

Az influenszer bejelentette, hogy civil munkát vállalt és egy fuvarozó cégnél fog irodai munkát végezni. Ettől függetlenül nem hagy fel a közösségi média tartalomgyártással, illetve az RTL-en is fog szerepelni a Sztárbox című műsorban. Berki Mazsi szerint az influenszerkedés és a tévészereplés nem elégíti ki teljesen, ezért nézett új hivatás után. 

„Az Instagramon szoktam promotálni termékeket. Az influenszerkedés nagyon jó, egy kis hobbimunka, de megmondom őszintén, engem nem elégít ki maximálisan, úgyhogy elkezdtem dolgozni egy fuvarozócégben. Most kezdtem szerdán, úgyhogy jövő héten fogok először menni az irodába. Kicsit belevetem magam a munkába, hogy megtornáztassam az agyamat” – mondta Mazsi az RTL Reggeliben. 

Rácz Jenő

A séfek továbbra is őrzik a hagyományt, hogyha valami nem tetszik nekik, akkor a tányérral és minden tartalmával együtt landol az étel a kukában. Most éppen Rácz Jenőt hozták ki a sodrából, aki nem sokáig teketóriázott, hogy miként reagáljon a helyzetre. 

Mit csinálsz? Ezt mutattam? Te most egy hollandit készítesz. Én majonézt készítettem, én még nem is tartok itt és rosszul csinálod. Kuka

– mondta Rácz, majd tudatta mindenkivel: „Aki Magyarországon nem tudja egy főzőversenyben, hogy hogyan kell majonézt csinálni, annak nincs itt helye”.

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: Gabor de Fiala/RTL)