Pénteki Instahíradónkban a héten utoljára foglaljuk össze, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Azahriah legutóbb egy fotósorozatot posztolt, a felvételeken a színfalak mögé enged bepillantár a rajongóknak.
  • Curtis a kisfiáról osztott meg fényképet, pontosabban arról a pillanatról, amikor elvitte őt az első Újpesti foci kiválasztó edzésére. Azon a pályán kattant a vaku, amelyen annak idején a rapper is játszott NB1-ben.

Azt kívánom kisfiam, hogy minden álmod teljesüljön ebben a csodálatos sportágban! Elképszető büszke vagyok. 

  • Eszenyi Enikő nemsokára a TV2 Dancing with the Stars című műsorában húz majd tánccipőt, ám jelenleg még Prágában tartózkodik, ahol Shakespeare Ahogy tetszik című darabjában szerepel majd az ABC Színházban. A művésznő egy rövid videót posztolt a próbákról.
  • Beyoncé szeptember 2-án és 4-én is fellépett a kaliforniai Inglewoodban. A koncertekről egy fotósorozatot tett közzé; már az első felvételen hatalmas terpeszt egy, a fantáziára mit sem bízó ruhában.
  • Torres Dániel az Instagramon jelentette be, hogy szeptember 15-én debütál új lemeze, a RAW Album 18 dallal, majd 16-án Tiszalúcon, 17-én pedig Miskolcon adnak belőle élő ízelítőt.

„Ezzel bő egy éves munka zárul le, amiből kis snapshotot két dallal már ki is raktam, megtaláljátok a YouTube csatornámon, és sztoriban is kirakom! Nagyon várom már, hogy halljam a véleményeteket, sokat dolgoztunk rajta Szula Mikivel és @marton.chimango -val!” – írta posztjában az énekes.

  • Kulcsár Edina Ninja-edzésen járt a gyerekeivel. Miután kimozogták magukat, az egykori szépségkirálynő egy nagyon kedves, közös képet tett közzé.

„Alapvetően csak Medoxot akartam a ,,Ninja” edzésre vinni, de Nina mindenképp be akart állni. Mindketten felülmúlták a várakozásomat” – örömködött az ide kattintva megtekinthető posztban Kulcsár Edina.

  • Lady Gaga ugyancsak egy backstage-videóval lepte meg a követőit. Az énekesnő Las Vegasban lép fel minden este október 5-ig. Mivel Vegasban nemsokára még csak hajnalodik, könnyen lehet, hogy Gaga még mindig színpadon áll. Ez előtt a koncert előtt jelentkezett be az Instagramon, miközben ketten sminkelték őt. A popdíva természetesen megragadta a lehetőséget, hogy reklámozza egy kicsit saját sminkmárkáját.
  • Molnár Anikó valóságos örömhírt osztott meg a közösségi oldalán: a közismert felnőtt tartalommegosztó portálon profilja bekerült a legnépszerűbb 0,45 százalékba. Mint mindig, hálából most is egy „meglepetéssel” készül az előfizetői számára.
  • Rácz-Gyuricza Dóra egy mesés kiránduláson vett részt családjával a Gibraltáron. Az édesanya egy étteremből jelentkezett, ahol a kellemes fáradtságot egy pohár borral koronázta meg.

„Hossssszúúú nap végén. Hatalmasat kirándultunk Gibraltáron, ma este senkit sem fog kelleni ringatni” – írta a fotóhoz.

  • Jennifer Lopez a New York-i divathéten vett részt, bal felén Anna Wintourral, a Vogue főszerkesztőjével. A színésznő a Coach nevű márka kollekcióját csodálta meg, amikor paparazzi felvétel készült róla.
  • Britney Spears ezúttal egy leopárd mintás ruhában lejtett végig a konyhakövén. Az énekesnő közösségi oldalán egy jó ideje rendszeressé váltak az otthonában készült táncolós videók, a mindössze néhány órája közzétett felvételen szokásához híven ismét egy kirívó szettben állt a kamera elé, mélyen kivillanó dekoltázzsal. Bár a bejegyzést csak nemrég posztolta, a mellékelt szövegből kiderül, hogy a videó még a mexikói útja előtt készült. Egy barátnőjével utazott nyaralni délre most, hogy nemrég szakított férjével, a fitnesz influenszer Sam Asgharival. Mindössze egy évig voltak házasok, ám előtte hat évig voltak párkapcsolatban. Az énekesnő útja Mexikóból Olaszországba vezet majd.
  • Nádai Anikó gyerekmentes estét tartott, egy budapesti étteremből jelentkezett be a követőinek. Akkora dekoltázzsal ült asztalhoz, hogy szinte képtelenség nem a melleire nézni...
  • Palcsó Tamást 18 évesen, a Megasztár második évadában ismerte meg egy ország. A tinilányok kedvence a műsor döntőjéig jutott és a dobogó második fokára állhatott. A kezdeti ismertséget követően azonban szép lassan eltűnt a nyilvánosság elől: időközben két diplomát szerzett, elindított egy vállalkozás, ám mindezek mellett az énekléssel sem hagyott fel. Jelenleg a Dolly Plusssz zenekar tagja, valamint szólóban is vállal fellépéseket. Az Instagramon legutóbb közzétett posztjában elárulta, hogy legközelebb most szombaton, a petőfiszállási Szent Hubertus Vadász- és Horgásznapon láthatja őt a közönség 15 óra 15 perctől.

Palcsó Tamás a magánéletében is boldog. Bár nagyon óvja a szerelmi életét a nyilvánosságtól, annyit tudni lehet, hogy több éve párkapcsolatban él és a családalapítást is tervezgeti.

( Borítókép: Palcsó Tamás és Azahriah. Fotó: Szécsi István/Velvet; Papajcsik Péter/Index)