Egy pillanatra mindenki szeme tátva maradt a Séfek Séfe című műsor stúdiójában, amikor Andika egy igazán pikírt megjegyzéssel illette Ördög Nórát.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch és Ádám Csaba belevág a Dancing with the Stars-ba, ennek kapcsán pedig minden érzését felfedte a modell. Régi vágya volt, hogy szerepeljen a nagyszabású műsorban, azonban csak most fogta fel, hogy ez tényleg megtörténik, és mindössze 5-6 hetük van felkészülni az első műsorig.

Kicsit elkezdtem pánikolni

– vallotta meg van den Bosch. Ádám Csaba szerint ugyanakkor az első próba nagyon jól sikerült. A táncos elárulta, hogy partnere rengeteget kérdezett a gyakorlás közben, ugyanis minél precízebben el akarta sajátítani a lépéseket. „Nem vagyok egy nagy versenyző típus, de azt érzem, ez az a terep, amiben talán nyerni is tudnék" – fogalmazott. 

T. Danny és Lissák Laura

T. Danny és Lissák Laura egy párost alkot a Dancing with the Stars-ban, a zenész pedig gyakorlásképp a boltig is táncoló léptekkel közlekedik. T. Danny nem fél a versenytől, hiszen a színpadon való szereplés nem áll tőle távol. Ugyanakkor az, hogy partnerrel kell fellépnie, az ő számára is újdonság lesz. Lissák Laura örömmel áll a kihívás elé, ugyanis életre szóló élményt szeretne nyújtani T. Danny-nek. A táncos elárulta: nem számított rá, hogy a zenésszel kell majd együtt dolgoznia, ájulás közeli állapotba került, amikor meglátta a partnerét.

Ördög Nóra

A TV2 Séfek Séfe legújabb adásában Ördög Nóra nem akármilyen meglepetéssel készül a séfeknek: Andika tér vissza a műsorba, aki egy tálca kókuszos sütemény kíséretében megígéri Krausz Gáboréknak, hogy ezentúl minden évadban eljön majd meglátogatni őket. Érkezése után nem sokkal egy csípős megjegyzést is tesz Ördög Nórának, miután a séfek felvetik, hogy mi lenne, ha együtt indulnának jövőre a műsorban. A műsorvezető itt kijelenti, hogy bármit csinálhatnának a konyhában, mire Andika felcsattan, hogy azt szerinte otthon, Nánási Pállal kellene... 

(Borítókép: Ördög Nóra. Fotó: Németh Kata/Index)