Berki Mazsi is ringbe száll majd az RTL-en idén ősszel induló Sztárbox című műsorban. A néhai médiasztár, Berki Krisztián özvegyének szerepvállalásáról az influenszer jelenlegi párjának is megvan a véleménye.

Az RTL augusztus 30-án jelentette be, hogy ősszel visszatér a képernyőre a Sztárbox című műsor, amelyet legutóbb 2005-ben láthattak a nézők. Annak idején olyan sztárok csaptak össze benne, mint Majka és Dopeman vagy Fresh Andi és Niki Belucci. A női névsort tekintve az idei évben is izgalmas mérkőzéseknek lehetünk majd tanúi: könnyűsúly kategóriában például Dobos Evelin, Janicsák Veca, Járai Kíra, Megyeri Csilla, Nyári Dia, Sáfrány Emese, Szabados Ági és Berki Mazsi száll ringbe. Utóbbinak pár éves tapasztalata is van sportban, erről a Feminának mesélt bővebben.

Gyerekkori álmom volt, hogy bokszoló legyek, hogy egyszer bokszolhassak a ringben.

Kecskeméten nőttem fel, és ott nem volt boksz. Aztán kick-boxolni szerettem volna, de arra sem volt lehetőség, így sokáig mindez megmaradt csupán egy álomnak. Végül három-négy éve húztam először kesztyűt, de akkor csak hobbiszerűen. Nagyon megtetszett, aztán nagyon sok lett a munka, sok a forgatás, így abbamaradt. Egészen addig, amíg nem jött a csatorna felkérése, amire boldogan mondtam igent” – árulta el Berki Mazsit, akit a kislánya kis gyakran lekísér az edzésekre. „Nincs benne félelem, nem sír, sőt videóz, és a bokszzsák is tetszik neki. Néha odamegy, beleüt egyet. Nagyon cuki!

A párom ugyanakkor azzal viccelődött, ha a ringben megvernek, akkor haza se menjek, otthon ő is »meg fog verni«. Szóval csak nyertesen mehetek haza.

A jelenleg egy fuvarozócégnél munkát vállaló influenszer számára mint azt elmondta, elég megterhelőek az edzések, ám a java még hátravan. A mozgás mellett Berki az étrendjére is figyel, ugyanis úgy véli, csak akkor bírhatók ki a folyamatos edzések, ha arra is odafigyel, hogy mit visz be a szervezetébe.

„Nagyon számít, hogy mit eszünk. Nem megyünk úgy edzeni, hogy előtte chipszet nasiztunk. Fontos, hogy megfelelő fehérjét vigyünk be. Nekem például alacsony a vérnyomásom, nagyon kell figyelnem erre, illetve az is jellemző, hogy leesik a cukrom” – magyarázta Berki Mazsi. Hozzátette: az ő feladata az, hogy a legtöbbet kihozza magából. Amikor ott fogunk állni a ringben, a nézők ne egy cicaharcot lássanak, hanem egy elfogadható, profi küzdelmet. Ami pedig a jövendőbeli ellenfelemet illeti, nem szabad senkiről sem ránézésre levonni a következtetéseket, mert mindenki tartogathat meglepetéseket.”

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)