A TV2 nézői teljesen kiakadtak a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsor mestereire, akik botrányos viselkedésükkel megcsúfolták a műsorba jelentkező, kevésbé tehetséges indulókat.

Tegnap került adásba a TV2 Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsorának 2. része. A válogatóra ezúttal is rengetegen érkeztek, köztük több tehetséges és számos, szegényesebb készségekkel rendelkező induló is a mesterek elé vonult. A nézők az adást követően a közösségi médiában adtak hangot nemtetszésüknek, ugyanis véleményük szerint a zsűritagok túl messzire mentek, amikor egy-egy jelentkező előadása alatt vizet vettek a szájukba és azzal versengtek, hogy ki tudja a legtovább benntartani a folyadékot.

Aki a performansz során először köpte ki a vizet a nevetéstől, akkor neki kötelezően be kellett vennie a csapatába az adott indulót, függetlenül attól, hogy milyen teljesítményt nyújtott.

A nézők szerint a mesterek ezzel a tettükkel megcsúfolták a jelentkezőket, akik zavarukban nem tudták, hogyan reagáljanak a parodizáló viselkedésre. 

Nemcsak a botrányos ivós játék, hanem Tóth Gabi hisztije is kiverte a biztosítékot a nézőknél. Miután Majka sorban vitte el a legjobb jelentkezőket, a többi mester kiborult rajta, végül a rapper és Krausz Gábor exfelesége összeszólalkozott. A vita hevében Tóth Gabi felállt és kivonult a stúdióból.

„Minden évadban eljátssza, hogy megsertődik és kimegy.”

„Az nem is a Gabi volna, ha nem rohan ki káromkodva a szentfazék”

„Minden évadban hisztizik, kiborul, sír, stb...jön a színház!”

– írták többen. Miután az énekesnő visszatért a helyére, Köllő Babettel is összebalhézott, mindeközben Pápai Joci az asztal túlsó végén lapult. Később neki is jutott szerep, amikor egy idős hölgy megsértődött, hogy nem jutatták tovább, amiért Pápait hibáztatta. Végül maga az énekes vezette ki őt a stúdióból és Till Attila gondjaira bízta.

(Borítókép: Majka, Köllő Babett és Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)