A hírességek élete általában nyitott könyv az emberek előtt, de azért mindig vannak olyan dolgok, amiket nem mindenki tud róluk. Így van ez Kajdi Csaba esetében is, akinek több érdekesség is akad a múltjában.

Kajdi Csaba, azaz Cyla lesz a következő vendége Geszti Péternek az Adom a napom című műsorban. Az adás apropójából az nlc.hu szedett össze 5+1 érdekességet a modellügynökről. Íme néhány érdekesség a hamarosan 50 éves sztárról!

  1. Kajdi korábban dolgozott az MTVA-nál is. A népszerű influenszer egy valódi baloldali ember, aki mára lesújtó véleménnyel van a köztévéről. Ennek ellenére a főiskola elvégzése után még ő maga is dolgozott a Magyar Televíziónál. Távozása után egy modellügynökségnél szerzett tapasztalatokat, majd fél évvel később megalapította saját ügynökségét, a Visage modellügynökséget. 
  2. Anyanyelvi szinten beszél magyarul és franciául, de megtanult portugálul, angolul és németül is.
  3. Dédszülei francia arisztokraták voltak. Dédnagyapája Bálint Rezső, festőművész, dédnagymama pedig (Berger) Windt Júlia, galériatulajdonos volt Párizsban.
  4. Több mint három esztendeje van jelen a Youtube-on, ahol nem kevesebb mint 750 Cyla-sztori jelent meg, több mint 10 millió megtekintéssel.
  5. Egyik távoli rokonának, Évának maga a híres költő, József Attila is udvarolt, ezt az egyik családját bemutató videós bejegyzésben árulta el. „Olyan környezetben nőttem fel, ahol körbevett a divat, a művészet. A dédnagyapám Bálint Rezső festőművész, a dédnagyanyámnak képgalériája volt Párizsban. A család baráti köréhez tartozott Ady Endre, Czóbel Béla, Joseph Csaky, az egyik legnagyobb magyar kubista szobrászművész. Sok időt töltöttem a nagymamámnál Párizsban, és az ő nagynénjénél, Révai Évánál, aki kiegészítőket tervezett nagy divatházaknak.”

+1

Nem szokása sztároktól szelfit kérni, de Csepregi Éva esetében mégis kivételt tett, ugyanis kamaszkorának meghatározó zenei élménye volt a Neoton Família, akiknek mai napig a rajongója.

(Borítókép: Kajdi Csaba. Fotó: