Az elsősorban Amerika Kapitányként ismert Chris Evans elvette fiatal barátnőjét, Alba Baptistát, akivel titokban, egy meghitt esküvőn házasodtak össze.

A szerelmesek a hétvégén, szombaton (szeptember 9-én – a szerk.) fogadtak örök hűséget egymásnak egy Boston környéki, otthoni ceremónián.

Az esküvő vendégeinek szigorú szabályokat kellett betartaniuk: a vendégekkel titoktartási nyilatkozatot írattak alá, a telefonokat pedig mindenkitől beszedték. A 46 éves vőlegény és a 26 éves menyasszony elsősorban a családtagokat, hozzátartozókat és a közeli barátokat hívta meg az eseményre. Evans néhány ismert kollégája is a meghívottak között volt a Page Six szerint:

együtt ünnepelt a jegyes párral Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Jeremy Renner is. 

Chris Evans és a portugál színésznő kapcsolatáról 2022 novemberében kezdtek el pletykálni, akkor egy forrás azt mondta, hogy már több mint egy éve randiznak.

Szerelmesek, és Chris még sosem volt ilyen boldog. A családja és a barátai mind imádják Albát

– mondta akkor egy bennfentes a People-nek.

Evans korábban már beszélt róla, hogy vágyik a házasságra és a családalapításra. Az öt nyelven beszélő Baptista egyébként szintén színész, az IMDb 2020-as év 10 legjobb feltörekvő sztárja közé is beválasztotta. 

(Borítókép: Chris Evans. Fotó: David M. Benett/Getty)