Kárpáti Rebeka végre fellebbenti a fátyolt titkos erdélyi románcáról: ismerje meg, mit árult el az új kapcsolatáról!

Kárpáti Rebeka mindig is óvta magánéletét a nyilvánosságtól, ám most a Tények Plusznak megosztott egy meglepő titkot. Kiderült, hogy a szívét egy 17 évvel idősebb erdélyi üzletember, Lénárd András rabolta el. Míg Budapest pezsgését nem cserélné el, Rebeka egyre több időt tölt Erdélyben, ahol a természet közelsége és a nyugodt pillanatok töltik fel. 

Az énekesnő maga is elárulta az okot:

Nagyon jó hatással van rám...szeretek kétlaki életet élni!”

Nos, ki ne vágyódna néha egy kis csendre a városi forgatag után?

Szerelem és rivalizálás: a TV2 izgalmas új valóságshow-ja 

Szeptember 11-én, a Super TV2 képernyőjén útjára indul a Power of Love - A szerelem ereje, ahol izgalmas karakterek és szenvedélyes találkozások várnak. Az új műsorban olyan versenyzők szerepelnek, akik szingliként élik az életüket, és most a képernyőn keresztül próbálják megtalálni életük szerelmét.

Renátó, a higgadt szombathelyi, mindig is arra vágyott, hogy a szerelem erejét maximálisan átélhesse. Mégis, a műsorban egy kicsit naiv oldalát is felfedheti, ha az igazit keresi. Dorina, a fiatal és energikus budapesti, aki a táncparketten és a barátaival való találkozások során is megmutatja, milyen vehemens személyiség is ő valójában. Egy kis elbűvölés és taktikázás sem áll távol Ilditől, a debreceni lánytól, aki szerint a műsorban az őszinteség mellett a taktika is nagyon fontos. Mindeközben Levi, a vicces budapesti srác, mindig a középpontban akar lenni, és már alig várja, hogy megmutathassa, mennyire érdekes karakter ő.

De nem csak ők lesznek ott! Sok más érdekes és különleges karakterrel is találkozhatnak a nézők, akiknek életét, vágyait és céljait is közelebbről megismerhetik a műsor során. Készüljenek fel egy felejthetetlen kalandra a szerelem világában!

Drámai fordulatok és egy új zenei csillag születése a TV2-n

A TV2 legújabb showja, a Mutasd a hangod! azonnal berobbant a köztudatba. A műsorban hírességek és civilek egyaránt megmutatták, mennyire ismerik az igazi tehetséget. Két civil játékosra hárult a feladat, hogy kitalálják, ki az igazi énekes és ki az, aki csak playbackel a színpadon. Az egyszerűnek tűnő feladat nem volt könnyű: a produkciók során a szereplők nem élőben énekeltek, így csupán a játékosok hallására és megérzéseire támaszkodva kellett dönteniük.

Az első adás izgalmakban nem volt hiány: a játékosok zsebre tették az 5 millió forintos fődíjat. A műsor csúcspontjaként Caramel egy kivételes tehetségű énekesnővel lépett színpadra. Őt hallva sokan úgy érezték, az ország új zenei csillagát láthatják és hallhatják. Kíváncsian várjuk, mit tartogat még számunkra ez a rendkívüli zenei show!

(Borítókép: Kárpáti Rebeka. Fotó: Németh Kata/Index)