Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Krausz Gáborból kihajtotta a szuflát táncpartnere. A Dancing with the Stars 4. évadában a sztárséf párja Mikes Anna lesz, aki nem hagy pihenőt. „Lehetne ez a póz két percig? Talán megy...” – írta a bejegyzésében Krausz Gábor.
  • Imádni való kép készült Nagy Ervinről és ritkán látott ikerlányiról, Elzáról és Franciskáról. A fotókat a színész felesége, Borbály Alexandra tette közzé Instagram-oldalán. A pár a kikapcsolódás mellett, azért tölt egy hónapot Olaszországban, hogy a színésznő jobban elsajátíthassa az olasz nyelvet.
  • Miskovics Marci és az X-faktorból megismert párja, Nicuta Andrea Nicoleta gyönyörű helyen töltik megérdemelt vakációjukat. A fiatal műsorvezető Barcelonába utazott és láthatóan nagyon jól érzi magát párjával.
  • Mindenkit lesújtott a hír, hogy egy újabb hollywoodi álompár házassága ér véget. Joe Jonas és Sophie Turner szeptember elején jelentették be, hogy a zátonyra futott házasságukat már nem tudják megmenteni. A 34 éves Joe Jonas most először szólalt meg a témával kapcsolatban. „Négy csodálatos házasságban töltött év után úgy döntöttünk, hogy véget vetünk házasságunknak” – olvasható a közleményben.
  • Csuti videóban mutatta meg, hogyan ünnepelték fia 5. születésnapját. „Köszönöm szépen mindenkinek, aki eljött, nagyon boldoggá tettétek ezt a napot neki, még este is -elalvás közben- azt mondogatta, hogy pfuuuu de jó volt Apa, köszönöm szépen Apucika!” – írta Csuti.
  • Sokkoló felvételt osztott meg közösségi oldalán Schobert Norbi. A fitnesz guru azután vallott halálközeli élményéről, hogy ismét visszatért az edzés világába, azonban bokszolásáról készült felvétele alatt sok kritika érte a mozgását. „Többen írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a második covid-oltás után is lázas voltam. Elmentem futni, nem szedtem véralvadásgátlót. Eljött a pillangó hatás. Ha Réka 8 és fél éve nem beszél rá Hacsira, nem élnék” – írja bejegyzésében az üzletember, akinek videójában látható, hogy kutyája megy át a szomszédba segítséget hívni.

(Borítókép: Schobert Norbert. Fotó: Gorondy-Novák Edit/Index)