Reggeli hírösszefoglalónkban még: Krausz Gábor táncpartnere már most odáig van a szingli sztárséfért, nyilvános veszekedés miatt támadják Kulcsár Edinát és G.w.M.-et.

Marsi Anikó

A műsorvezető már egy éve kimondta a boldogító igent párjának Balatonfűzfőn, azonban most nem csak jelenlegi kapcsolatáról, hanem előző házasságáról is beszélt.

„Gyermekkori barátnőm évek óta együtt volt a párjával, egy olasz férfival, aztán egyszer csak összeházasodtak. Megkérdeztem Mariannt, hogy miért? Azt mondta mert jólesett neki, hogy a párja feleségül akarja venni. Ez történt velem is. Gábor nagyon akarta a házasságot. Teljesen levett a lábamról azzal, hogy én vagyok az első az életében, akit tényleg nőül akar venni, ő még nem volt házas” – mondta Marsi Anikó a Meglepetés magazinnak, majd hozzátette, hogy Palik Lászlótól való válása után alapos önvizsgálatot tartott.

„A válásom után alaposan belenéztem a tükörbe, illetve magamba, és megvizsgáltam, mit csináltam rosszul, min kell változtatnom, ahhoz hogy boldog legyek. Én is és a párom is. A spontenaitásra szavaztam, és arra, hogy kimondom, amit érzek. Később jött csak a felismerés, hogy a volt férjem elé is odaálljak, és őszintén bocsánatot kérjek tőle mindazért, amit abban a házasságban én rontottam el. Nem az volt a cél, hogy megbocsásson, hanem az, hogy az én lelkiismeretem könnyebb legyen. De Laci nagyon okos, intelligens ember, úgyhogy „két legyet ütöttem egy csapásra”, nemcsak feloldoztam, hanem egyben feloldoztattam is” – vallotta be Marsi Anikó.

Az egykori párnak szerencsére jelenleg is jó a viszonya, ami a gyermekeik miatt is nagyon fontos.

Krausz Gábor

A Dancing with the Stars új évadjában a sztárséf Mikes Anna oldalán fogja megmutatni tánctudását. A táncosnő különösen pozitívan nyilatkozott Krausz Gáborról.

„A legjobb párt kaptam, ő volt a legszimpatikusabb a férfi felhozatalból... Nagyon humoros, sármos...” – mondta Mikes Anna a Blikknek.

Krausz Gábor azonban láthatóan aggódik a műsor miatt, ugyanis nem biztos tánctudásában.

„Anna a legjobb tanárnő, még nem volt táncpróbánk, de jókat hallottam róla. Az mindenesetre egészen biztos, hogy ő jobban főz, mint ahogy én táncolok” – nyilatkozta a séf.

Kulcsár Edina és G.w.M.

Az interneten elkezdett terjedni egy poszt, ami szerint egy bevásárlóközpont tetőteraszán egy vásárló arra lett figyelmes, hogy a sztárpár heves vitát folytat. A szemtanú szerint az elmérgesedett vitát sok szitokszó is tarkította.

„Undorító mód, fennhangon, mocskos szájjal kiabál a barátnőjével… Hátra fordulok és kit látnak meg a szemeim! Hát, ez Kulcsár Edó és a kanija! Olyan idegbe volt JLS, hogy azt hittem, pofon is csattanni fog. Edina meg csak állt ott csendben, látszott rajta, kellemetlen neki az egész. Három csajszi kamerázott is” – írta a szemtanú.

A Blikk megkereste Kulcsár Edinát, hogy kiderítse valóban történt-e ilyen eset, de ő leszögezte, hogy nem szeret a magánéletét firtató kérdésekre válaszolni, s most is csak azért reagál, hogy megnyugtassa a rajongóit.

„Azok kedvéért elevenítem most fel a történteket, akik szeretnek minket, és esetleg aggódnak értünk. Az történt, hogy a minap egy rövid mozi erejéig „elszöktünk” otthonról kettesben. Márk kapott egy telefont, amely nagyon felháborította, ezután kimentünk a tetőteraszra, hogy rágyújtson. Fennhangon, még mindig a telefonhívás hatása alatt mesélte nekem a részleteket, kicsit emelt hangon ugyan, de közel sem kiabálva. Szó sem volt arról, hogy engem szidalmazott volna vagy mi vesztünk volna össze, az meg, hogy majdnem pofon is csattant, egyenesen nevetséges feltételezés. Ilyen soha, de soha nem történne meg a valóságban” – nyilatkozta.

(Borítókép: Marsi Anikó. Fotó: TV2 Sajtószoba)