Dóri, a Power of Love sztárja, pikáns fotózásáról vall, miközben igazi szerelmet keres a műsorban.

Dóri, a Power of Love egyik legcsinosabbnak tartott versenyzője, bevallotta a többi játékosnak, hogy korábban erotikus fotózásokon vett részt. Míg a műsorban igazi szerelmet keres, a férfi versenytársai azonnal megnéznék az említett fotókat. Az adásban hamarosan kiderül, hogy ezek a képek a nyilvánosság elé kerülnek-e, vagy a fiúknak csupán a fantáziájukra kell hagyatkozniuk.

Dóri a műsorban nem csak a fotózási élményeiről beszélt. Elmondta, hogy jelenleg válófélben van, és kifejezetten azért érkezett a műsorba, hogy megtalálja az igazi szerelmét.

A műsor házigazdája, Szorcsik Viki, néhány kulisszatitkot is megosztott a rajongókkal a TV2 Play legújabb videójában. „Nagyon izgatott vagyok ebben az új szerepben” – nyilatkozta a TV2 friss sajtóközleményében.

A Power of Love a romantikus lelkű résztvevőknek kínál esélyt, hogy megküzdjenek a hölgyek szívéért. A show a „szerelem villa” mindennapjait tárja a nézők elé, egészen addig, amíg a tízmilliós fődíj gazdára nem talál.

Zimány Linda meglepő helyszínen mutatta be sportos oldalát

Bár Zimány Linda leginkább divatmárkájának menedzselésével van elfoglalva az utóbbi időben, nem feledkezett meg a testmozgás fontosságáról sem. Érdekes tényként derült ki, hogy az egykori modell gyermekkora óta rajong a teniszért, ami a világ egyik legnézettebb sporteseménye.

A Tények plusz riporterei kapták lencsevégre Zimány Lindát, amint egy Tenisz Kupán vesz részt. Habár elismerte, hogy a fonák ütésein még van mit gyakorolnia, a sport iránti elkötelezettsége és szenvedélye töretlen.

(Borítókép: