A népszerű énekesnő őszintén vallott a korábbi szépészeti beavatkozásairól, de azt is elárulta, hogy ma már egyet sem vállalna.

Ariana Grande könnyek között mesélt a botox-szal kapcsolatos tapasztalatairól és arról, hogy miért nem venne soha többé igénybe hasonló kezelést. A popdíva a Vogue Beauty Secrets szeptember 12-i videójában vallott arról, hogy korábban rengeteg botoxinjekciót kapott. 

Rengeteg ajakfeltöltésem is volt az évek során, illetve botoxom.

2018-ban abbahagytam, mert egyszerűen úgy éreztem, hogy túl sok. Olyan volt, mintha rejtőzködnék” – mondta Ariana Grande, aki maga is meglepődött rajta, hogy ennyire elérzékenyült a téma kapcsán. 

Az énekesnő hozzátette, hogy sokáig a szépség rabja volt, és a sminkelés is csak a rejtőzködésről szólt számára.

Az évek során a sminket álcaként vagy valami hasonlóként használtam, ami mögé el lehetett bújni.

Több haj, egyre vastagabb szemceruza, ez olykor olyan gyönyörű tud lenni, és még mindig tudom szeretni” – vallotta be a világsztár, aki a sminket ma már önkifejezésre használja. Bár nem veti meg azokat sem, akik szépészeti beavatkozást választanak, ő maga már máshogy gondolkodik erről.

„Látni akarom a jól megérdemelt ráncaimat. Remélem, hogy a mosolyráncaim egyre mélyebbek és mélyebbek lesznek. Egyszerűen úgy gondolom, hogy az öregedés gyönyörű dolog lehet” – fogalmazott.

(People)

(Borítókép: Ariana Grande. Fotó: Nbc/Getty)