A reggeli hírösszefoglalónkban többek között arról is beszámolunk, hogy Bereczki Zoltán bajba került, mivel csalók élnek vissza a nevével. Mischinger Péter, az Exatlon csillaga a friss házassága után hamarosan apa lesz. Ezen kívül Kajdi Csaba is elárulta, hogy valójában mennyit keres az Instagramon.

Galambos Lajos

Sztárcsemete a divat világában? Igen, és nem akárki! Galambos Boglárka, a legendás énekes, Galambos Lajos fiatal és gyönyörű lánya a divat területén ér el ragyogó sikereket. Az ő nevéhez köthetők azok a merész és egyedi darabok, melyek a legnagyobb hazai fesztiválokon is feltűnnek – írta meg a Femina

Boglárka, a GBA Style megalapítója és kreatív motorja az RTL Reggeliben beszélt a vállalkozásáról és arról, hogyan talált rá saját stílusára.

„A Szigeten és a Balaton Soundon is kint voltam egy-egy pop up store keretén belül. Extravagáns darabokat akartam kivinni, mert az emberek éppen a fesztiválokon mernek leginkább kilépni a komfortzónájukból” – osztotta meg a fiatal tervező.

És ez működik! Több ismert hazai híresség, köztük Metzker Viki is viselte már Bogi által tervezett darabokat.

De mi a siker titka? Az egyediség. A 24 éves tehetség szerint egy ruha akkor válik igazi unikummá, ha valami mást nyújt, mint a megszokott. És ő ezt tudja is nyújtani!

A legtöbb ruha nagyon színes, vannak festett dzsekik is, olyan minták, melyekkel biztosan kitűnsz a tömegből” 

– emeli ki Boglárka.

A vállalkozásban nem csak saját lelkesedése, de édesapja, Galambos Lajos támogatása is segíti.

Apukám rengeteg tanáccsal támogatott, és segít mindenben” 

– mondta el a tehetséges tervező.

Bereczki Zoltán

Az Instagramon robbant a hír: Bereczki Zoltánt csalók vették célkeresztbe! Az EMeRTon-díjas magyar sztár nevével gyanús üzeneteket küldenek a rajongóknak. De kik állnak az átverés mögött?

Nem tudom mi a cél, de NEM én vagyok!” 

– ezekkel a szavakkal jelezte Bereczki Zoltán a követőinek, hogy nincs tudomása az álprofilok által küldött üzenetekről – tudta meg a Blikkrúzs. A színész, énekes és zenei producer nemrégiben fedezte fel, hogy ismeretlenek az ő nevében próbálnak rajongóinak üzeneteket küldeni, amelyek mögött kétes szándékok állhatnak.

A magyar művész azonnal lépett és tisztázta a helyzetet. Az álprofilokkal való kapcsolatot határozottan elutasítja, és arra kéri követőit, hogy legyenek óvatosak és ne dőljenek be az ilyen üzeneteknek.

Mischinger Péter

Ma a szív dobbanásai és a várakozás izgalma töltik ki napjait. A hírek szerint a népszerű sportoló és tévés személyiség nemcsak feleségül vette szerelmét, Jucit, de apai örömök elé néz.

„Végtelenül sok munka volt benne, nagyon elfáradtunk; attól tartottam, hogy nem bírom ki két lábon az esküvőt” – mesélte a Blikk munkatársának nevetve Péter.

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba, az Instagram fenegyereke, most bepillantást engedett abba, hogyan is néz ki a jövedelme a platformon – és az eredmények bizony meglepő!

Mikor 2019-ben a Story-gála sztárjává avanzsált, senki nem gondolta volna, hogy Kajdi Csaba neve ilyen gyorsan válik majd ismertté az Instagram közösségben. Ma már az egész ország ismeri és követi, legyen szó napjairól vagy az újabb és újabb aranyköpéseiről.

Bár 2012-ben még csak pár százan lájkolták a képeit, mára 283 ezer rajongó követi kalandjait és posztjait. És mint a legtöbb influenszer, Kajdi is együttműködik különböző márkákkal – írta meg a femina.hu.

De vajon mennyit keres egy ilyen népszerűségű Instagram-sztár? Nos, erre a kérdésre is fény derült, amikor Geszti Péter műsorában vendégül látták. Kajdi ugyanis beismerte, hogy nincs állandó havi jövedelme: 

Nem tudod havi pénzre lebontani, mert egyszer kapsz 500 ezret, egyszer egymilliót. Hol jön munka, hol nem, hol keresnek, hol nem” 

– osztotta meg velünk. Néha még ajándékokat is kap posztokért vagy megjelölésekért. „Ez olyan, mint egy sikerdíj vagy egy lemezeladás... Nem égeti a zsebemet.”

Nem minden nap kapunk ilyen őszinte betekintést az influenszerek világába. Vajon Kajdi Csaba milyen újabb meglepetésekkel rukkol elő a közeljövőben?

(Borítókép: Galambos Boglárka. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)