Elcsukló hangon, már-már könnyek között beszélt a válásáról Sydney van den Bosch. A modell elárulta: nem voltak közöttük eget rengető viták, egyszerűen csak elhidegültek egymástól.

Szabó András Csuti

Szabó András „Csutitól” és kedvesétől volt hangos a sajtó ezen a héten, miután több szemfüles rajongó egy gyémántgyűrűt szúrt ki Bianka ujján. Az üzletember és fitneszmodell párja már jó ideje együtt vannak, így jogosan merült fel a kérdés: vajon eljegyzés történt a szerelmesek között?

Csuti a szerda reggeli Mokkában tisztázta a kérdést, amely már napok óta lázban tartotta a rajongókat. Váczi Gergő nem volt rest, rögtön belecsapott a mindenkit érdeklő témába, és az igazság már az első kérdésnél kiderült. A Sztárok a reptéren műsorvezetője elárulta:

nm történt eljegyzés, csak egy egyszerű, szép dizájner gyűrűt ajándékozott a kedvesének.

Azt is hozzátette, nem akarta megtéveszteni a rajongóit, ebből nem is lett volna semmilyen hírverés, ha nem kapja fel a sajtó. Úgy gondolja, ma már az interneten, bármiből bármit ki lehet következtetni, de az esetek nagy százalékában nem biztos, hogy jó irányba indulnak el az olvasók.

Oszvald Marika

Nem fizet eleget a biztosító Oszvald Marikának a nagy nyári viharokban megrongálódott gödöllői házának helyrehozására. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő a mai napig szenved a károktól: jó ideig áram nélkül maradt, a ház beázott, a fáit és a kerítését is megrongálta a vihar. Egyedül a veteményeskertje maradt épen a nagy pusztítások után. A színésznő elárulta, hogy mekkora összegben sikerült megegyeznie a biztosítójával az okozott károk kapcsán.

„Az árajánlat, hogy a házat rendbe hozzák, persze jóval nagyobb, mint amit a biztosító nekem telefonba mondott, de majd meg fogom neki mutogatni, hogy ez nem úgy van, ahogy ők gondolják, sokkal több a baj. Azt is meg kell szüntetni, ahol bejön a víz, nem csak a festést, meg a vakolást” – közölte határozottan a művésznő.

Sydney van den Bosch

Az elmúlt napokban futótűzként terjedt a hír, hogy válik Sydney van den Bosch és focista férje, Egerszegi Tamás. A pár hét évig volt együtt, 2018-ban házasodtak össze. A Szerencsekerék „Szerencselánya” kamerák előtt vallott arról, hogy mi vezetett a döntésükhöz, mikor értek el arra a pontra, hogy belátták: már nem működik tovább a házasságuk. 

„A legnehezebb úgy elválni, hogy nincsenek olyan eget rengető problémák, amelyek hangos vitákat, veszekedéseket szülnének. Ültünk egymással szemben és rájöttünk arra, hogy valami nem működik” – vallotta meg elcsukló hangon a TV2 sztárja. „Olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz. Eleinte vonzza egymást, de a későbbiekben kiütköznek azok a típusú emberi dolgok, amelyekről teljesen másképp vélekedünk. Ahogy telt az idő, teljesen elmentünk egymás mellett. Ő jobbra, én balra.”

(Borítókép: Sydney van den Bosch. Fotó: )