A sztárok fényűző életének titkai gyakran a négy fal között maradnak, ám időnként az őket körülvevő belső kör is felfed néhány pikáns részletet. Bár sokan szigorú titoktartási szerződéseket írnak alá, egyes alkalmazottak mégis úgy döntenek, hogy betekintést nyújtanak ebbe a rejtélyes világba.

Jessica Simpson 

Róla sokan gondolnák, hogy a fényes mosolya a rendszeres fogmosás eredménye, ám a pletykák szerint ennél jóval ritkábban nyúl a fogkeféhez. Állítólag csupán heti háromszor mos fogat, és a többi napon egy ruhadarab segítségével tisztítja meg fogait. Legalábbis ezt állítja a mondagiza.com.

Lady Gaga

A magányos éjszakák megviselhetik az embert, még egy világsztárt is.  Az énekesnőt körülvevő pletykák szerint annyira nem bírja a magányt, hogy asszisztensét arra kényszeríti, hogy folyamatosan vele legyen – igen, még az ágyában is! Úgy tűnik, vannak pillanatok, amikor a pénz nem számít. 

Kristen Stewart

Kristen Stewart, aki számtalan hollywoodi film főszereplője, láncdohányosként vált hírhedtté. Egy volt takarítónője azonban kitálalt. Az eldobott cigarettacsikkek nem csak a ház körül szétszórva, de - hihetetlenül hangzik - még a hűtőszekrényben is előfordulnak, ha Stewart otthonában járunk. Képzeljük csak el a meglepetést, amikor egy hideg üdítő helyett egy eldobott csikket találunk!

Charlize Theron

Charlize-ról egy volt alkalmazottja nem a legfényesebben nyilatkozott. Amikor a színésznőt szolgálta, állítólag Charlize sosem beszélt vele és még csak rá sem pillantott. Még a takarítónő sem mert szóba állni a színésznővel. Ha kommunikációra volt szükség, minden egy kis cetlin zajlott: ha kérdés merült fel, azt is leírták.

Julia Roberts

A médiaeseményeken mindig csillogó-villogó színésznőről kering egy pikáns pletyka: állítólag hétköznapokon nem annyira tisztaságmániás, mint gondolnánk. Egy bennfentes forrás szerint gyakran kihagyja a napi zuhanyzást és fürdést.

Christina Aguilera

Christina Aguilera és Jordan Bratman házasságában a részletek számítottak. A hírek szerint megadták a módját az éjszakai hancúrozásnak. Christina gyakran rendelt egy jéghideg Dom Pérignon pezsgőt az est fokozására. A következő reggelen pedig a személyzet gyakran találkozott különleges „emlékekkel” a padlón – legyen az egy ápolónői jelmez vagy egy csábító szobalány dressz.

Kim Kardashian

Róla, a valóságshow-k királynőjéről szinte naponta hallani valami új pletykát. Egy volt alkalmazottja szerint Kim gardróbjában bár rengeteg ruha lóg, az otthoni rendről mégsem lehet sok jót mondani. Amikor hazaér, állítólag egyszerűen a földre dobja a ruháját, és az alkalmazottak feladata összeszedni. Úgy tűnik, az akasztókra való felfüggesztés neki nem tartozik a mindennapi rutinjai közé.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez sok mindenért híres: elképesztő énekhangjáért, ragyogó színészi alakításaiért és stílusos megjelenéséért. De egy kevésbé ismert tény róla, hogy nem szórja felelőtlenül a pénzt. Egyes híresztelések szerint a kertésznek, szobalánynak, és még a sofőrnek is csupán néhány garast dob a zsebükbe. Nem csoda, hogy az alkalmazottak körében a „Pay-Low” becenév terjedt el róla. Az biztos, hogy J-Lo tökéletesen tudja, hogyan takarékoskodjon!

Megan Fox

Ellentétben sok más sztárral, ő igen szigorú a gyerekeivel. A saját szobájukat nekik maguknak kell kitakarítaniuk, és ezt a feladatot a szobalányoknak szigorúan tilos!

Most, hogy már tudjuk, a sztárok élete nem csak csillogásról és pompáról szól, érdemes elgondolkodni: vajon mennyire vagyunk különbözőek tőlük? Vagy éppen mennyire hasonlóak? Az biztos, hogy Hollywoodban a bulvársajtó sosem alszik!

Forrás: TWN

(Borítókép: Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)