A SuperTV2 csatornáján futó Power of Love című reality csak nemrég kezdődött el, az izgalmak azonban máris a tetőfokára hágtak.

Séfek Séfe

Megalakultak a Séfek Séfe ötödik évadának csapatai. A séfek egy izgalmakban és meglepetésekben gazdag, de alapos válogató után kiválasztották azokat a versenyzőket, akikkel szívesen dolgoznának együtt a műsor következő szakaszában. 

A válogatók alatt most is futószalagon érkeztek Vomberg Frigyeshez, Krausz Gáborhoz és Wolf Andráshoz az ételek, az ítészeknek pedig fogalmuk sem volt arról, hogy kik készítették azokat. Kizárólag a kapott koszt alapján döntöttek arról, hogy kit juttatnak tovább. Ezt követően egy háromnapos tréningen újabb kihívások elé állították a versenyzőket, majd kiválasztották hatfős csapataikat.

Power of Love

A SuperTV2 vadonatúj valóságshowjában tizennégy szereplő – hét lány és hét fiú – keresi a párját, és versenyzik nemcsak egymásért, hanem a nagy összegű fődíjért is.

A forgatás már javában zajlik, a játékosok pedig egyre jobban megismerkednek egymással, mi több, már az első konfliktusok is elkezdődtek. A csatorna napi előzeteséből kiderül, hogy Dóri és Dorina kamerák előtt esik majd egymásnak.

„Nagyon különböző egyéniségeket sikerült összeválogatni, a lányok nagyon karakánok, határozottak, ez már kiderült, a fiúk pedig egyelőre bontogatják a szárnyaikat. Alakulnak a erőviszonyok, vannak már viták, barátkozások is˝ – mondta Szorcsik Viki, aki műsorvezetőként nagyon jól érzi magát a kamerák előtt. 

(Borítókép: Power of Love. Fotó: TV2)