A Wellhello frontembere hosszútávon szeretne családot alapítani, azonban úgy érzi, hogy 36 évesen még nem késett le semmiről.

Fluor Tomi a Story magazinnak nyilatkozott, amelyben elárulta, hogy igenis mozgatja őt a szerelem és a családalapítás, azonban inkább csajozós a 30-as éveiben, minthogy már egy válás és több gyermek legyen a háta mögött. 

„Az az igazság, hogy pasiként én még ráérek. Inkább vagyok még csajozós, mint hogy egy válás és három gyerek legyen mögöttem” – mondta Fluor. 

Elmondása szerint mára már sokat változott, akár nemet is tudna mondani azért, hogy párjával több időt tudjon kettesben eltölteni, már nem minden körülmények között a zene az első az életében.

Lassulok is, a bulizás sem vonz már annyira

– tette hozzá a rapper, aki arról is beszélt, hogy miért nem sikerült mindeddig egyetlen nő mellett sem letennie a voksát.

„Csomószor találkozom lányokkal, és olyan szívesen összeraknám egyikből, másikból, harmadikból a tökéleteset. Ami szemétség, és egyben az én személyes tragédiám is, mert emiatt nem igazán parkolok le sokáig senki mellett. Mert azt hiszem, mindig van eggyel jobb. De védekező mechanizmus is van ebben, mert én is sérültem kapcsolatokban, nekem is fájt már.

Talán túl józan vagyok a szerelemhez.

És ha mégis közelít, akkor bepánikolok. Volt, hogy aludni sem tudtam, mert még a gondolat is fojtogatott, hogy ez lehet az utolsó szingli estém” – árulta el a Wellhello frontembere.

Istenes Bence barátja a karrierjéről is megosztott néhány gondolatot: Fluor semmiképpen nem szeretné 70 évesen, „félig behugyozva” énekelni még mindig a Rakpart című slágerüket, de a Wellhellót addig szeretnék csinálni Diazzal, amíg jól érzik magukat benne.

Hosszú távú tervei között pedig szerepel a fiatal tehetségek gondozása, valamint a gyerekvállalás is.

(Borítókép: Fluor Tomi. Fotó: Németh Sz. Péter/Velvet)