Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Justin Bieber romantikus fotókkal köszöntötte Hailey Bieber 5. évfordulójuk alkalmából. „A lelkem mélyéről érzem, hogy ez az utazás felül fogja múlni a legvadabb várakozásainkat is. Álmodjunk továbbra is nagyot bébi. Szeretlek minden porcikámmal” – írta a zenész.
  • Marsi Anikó tovább készül szeptember 24-re Kapuvárra, ahol félmaratont fog futni. A tévés most a Balaton partjáról, Balatonfűzfőről jelentkezett be egy 11 kilométeres futás után.
  • Köllő Babett a követői segítségét kéri, ugyanis nem érti mit talált a Széllkapu Parkban. Az üzletasszony videójában láthatjuk a Valami fura nagy vas névre keresztelt installációt, amit Köllő Babett nem tud hova tenni. „Ez mi??????????” – írja a posztja mellé.
  • Megan Fox szerepelni fog az új Mortal Kombat játékban, az MK1-ben. Az énekesnő Nitara karakterének hangját fogja majd adni. „Na most minden mogorva troll a kommentszekcióból ki tud majd végezni” – jegyezte meg viccesen.
  • Nem csillapodnak az indulatok Krausz Gábor és Tóth Gabi között. Az énekesnő most egy szelfivel jelentkezett be 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában, ami mellé Ady Endre versét osztotta meg. „Mikor elhagytak, mikor a lelkem roskadozva vittem, csöndesen és váratlanul átölelt az Isten” – olvasható a részlet. Pár nappal ezelőtt azonban egy másik Instagram-történetet is megosztott Tóth Gabi, amihez azt írta „New Chapter”, azaz „új fejezet”, utalva ezzel új kapcsolatára. Krausz Gábor nem felejtette el ezt a gesztust és ma ő is posztolt egy új fotót oldalán, ami alá azt írta „New Chapter”.

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)