Hírösszefoglalónkban még: valósággal ragyog a 13 kilót fogyó Bálint Antónia, kitört a balhé L.L. Juniorék válóperén.

Reviczky Gábor

A 73 éves színművészt idén év elején diagnosztizálták prosztatarákkal, melynek egy igen agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. Eleinte úgy tűnt, hogy nincs áttét a szervezetében, azonban később kiderült, hogy több helyen is felbukkantak rákos sejtek. A Jászai Mari-díjas színész nemrég az ATV Húzós című podcastjében mesélt sokkoló részleteket a betegségéről.

Színházra most nem vagyok alkalmas.

Most legalábbis nem. Forgatok, és ott is elfáradok, de a forgatás tartja bennem a lelket, illetve az, amikor felvétel van, mert akkor semmit nem érzek, de utána elfáradok. Nagyon hamar elfáradok, de hát ez valószínűleg a kemótól van, és remélem, hogy ennek most már vége lesz” – mondta a műsorban Reviczky Gábor, aki elárulta, hogy mielőtt kiderült a betegsége, valószínűleg már évek óta benne lappangott a betegség.

„Nem tudatosult, hogy ilyen súlyos betegségem van. Mondták, hogy tele vagyok ráksejttel, a biopszián egyetlen egy ép sejtet sem találtak, úgyhogy onnan mindent ki kellett vagdosni. Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már tíz éve rákom van, de én semmit nem vettem észre, csak egyik napról a másikra elzáródott a húgycsövem. Bedurrant ez a dolog, nem voltak előjelei” – emlékezett vissza a műsorban Reviczky, aki azt is elárulta, hogy miért vállalta végül a kemoterápiát.

„Kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákom is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett. Emiatt pedig persze, hogy bevállalom a kemót, mert a legszörnyűbb halál a csontrákos halál, amikor üvöltve halnak meg a betegek a fájdalomtól”

Bálint Antónia

Az egykori Miss Hungary győztes modell a Best magazin fotózásán karcsúbb volt, mint valaha. Nem csoda, hogy elmondása szerint 54 évesen a 13 kilós fogyása után remekül érzi magát a bőrében.

„Imádok enni, nekem nem való a fogyókúra, de amikor 65 kilósan is dicsért a környezetem, és azt mondták, nem olyan feltűnő, azért elkezdtem intenzívebben sportolni (…) Most 52 kiló vagyok, így érzem jól magam a bőrömben” – mondta Bálint. 

L.L. Junior

Nemrég folytatódott L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga válópere. A keddi tárgyaláson többek között a két válófél szüleit is meghallgatták. A zárt ajtók mögött zajló tárgyalást a Bors információi szerint még a folyóson is tisztán lehetett hallani, ugyanis elszabadultak az indulatok a teremben. A hangzavar vélhetően L.L. Junior ügyvédnőjétől származott, aki emelt hangon közölte az egybegyűltekkel, hogy mégsem lesz megállapodás a vagyonmegosztás tekintetében. 

(Borítókép: Reviczky Gábor. Fotó: Cseke Csilla/MTI)