Pénteki Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Puskás-Dallos Bogi egy videóban mutatta meg, hogyan alszik egy hetes kisfia. „Az, hogy a te anyukád lehetek, a legcsodálatosabb dolog a világon” – írta az énekesnő a poszt mellé. A rajongók természetesen odáig voltak az aranyos kisfiúért.
  • David Beckham betekintést engedett a kulisszák mögé. Az egykori focista a saját parfüm márkájának reklámfotózását mutatta be egy videóban. „Izgalmas dolgok készülnek” – írta a posztjában.
  • Till Attila szomorú megállapításra jutott és aggódik a súlya miatt. Szerinte, ha korán kel, akkor kevésbé tudja a súlyát szabályozni. „Az a baj, ha aludhatok rendesen, ha teljesen tudom uralni az alvásomat, akkor az evésemet is tudom uralni” – elmélkedett korán reggel, munka előtt a műsorvezető.
  • Majka szeptember 9-én zárta a nyarat a Budapest Parkban. A koncerten azonban nem csak a rapper nyűgözte le a közönséget, ugyanis Majka kivitte a színpadra a kisfiát, aki hatalmas sikert aratott a közönség soraiban.
  • Brad Pitt a héten végre hazavihette vadonatúj egyedi motorját. A színésznek a Kaliforniában található Roughchild motorkerékpár-gyártó alakította át a BMW Bobberét. Az átalakítást végző csapat elárulta, hogy Brad Pitt járművének átalakítását még az év elején kezdték meg.
  • Istenes Bence komoly sérüléssel jelentkezett be rajongóihoz, miután komoly ellenfele akadt a ringben. A műsorvezető gőzerővel készül a Sztárboksz című műsorra és láthatóan magát sem kíméli a siker érdekében. „Kőkeményen dolgozunk év eleje óta és semmi nem tud kizökkenteni engem!!! Minden mélypontból tanulok és még erősebb leszek” – írta a posztban Istenes Bence.

(Borítókép: Istenes Bence. Fotó: Kaszás Tamás/Index)