Harry herceg feleségét egy kaliforniai gyorsétteremnél fotózták le a paparazzók. A hercegné éppen egy több mint 500 millió forintot érő Range Roverből adta le a rendelését.

Meghan Markle és Harry herceg a királyi családtól elvonultan, Kaliforniában él. A királyi pár mindennapjait, azonban természetesen itt is rengeteg kíváncsi fotós követi. Nemrég több fotó is készült róla, amint Meghan Markle egy kaliforniai gyorsétteremnél tartózkodik, a hercegné egy 50 millió forintot érő Range Roverből adta le a rendelését. A hamburgereiről népszerű In-N-Out gyorsétterem, ahol a hercegnét lencsevégre kapták, közel esik a hercegi pár 14,6 millió dolláros montecitói otthonához. 

A történettel eddig nem is lenne probléma, azonban Meghan Markle és Harry herceg immár több éve érzékenyíti az embereket a környezetszennyezés ártalmaira, valamint a klímakatasztrófával fenyegető globális felmelegedésre.

A környezettudatosságra ösztönző színésznő autója nem éppen visszafogott darab, de ami ennél is jelentősebb, hogy a jármű a megengedettnél jócskán több szén-dioxidot bocsát ki. Kaliforniában ugyanis a klímavészhelyzetre való tekintettel ajánlásokat fogalmaztak meg az autók szén-dioxid kibocsátására vonatkozóan, amelyek 2024-ben lépnek életbe.

Meghan 2023-as évjáratú monstruma  207 gramm szén-dioxidot bocsát ki, ami 60 grammal többet termel, mint egy átlagos családi autó, emellett az említett mennyiség több mint kétszeresével terheli meg a környezetet.

(Daily Mail, Express)

(Borítókép: Meghan Markle. Fotó: Chris Jackson/Getty)