Kristen Stewart és Robert Pattinson párosát az Alkonyat-filmekből ismerjük, ám vásznon kívül is évekig egy párt alkottak 2009 és 2013 között. Kapcsolatuknak a színésznő hűtlensége miatt vége szakadt, ám nemrég a mesterséges intelligencia segítségével rajongók megalkottak róluk egy fiktív családi portrét.

Ki ne emlékezne a kétezres éves egyik legjobban várt filmsorozatára, az Alkonyat-sagára? Stephenie Meyer könyvsorozata valóságos lavinát indított el, onnantól fogva sorra jelentek meg a különböző vámpíros filmek és sorozatok, köztük az egyik legnagyobb sikert befutott és 9 évadot megélt Vámpírnaplók című széria, amely 2009-ben debütált.

Ebben az évben került mozikba az Alkonyat: Újhold című második epizód is, amelynek forgatása során talált a magánéletben is egymásra Kristen Stewart és Robert Pattinson. A színészek négy évig éltek amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban, ez idő alatt Stewart egy alkalommal meg is csalta kedvesét, méghozzá 2012-ben a Hófehér és a vadász című film házas rendezőjével, Rupert Sanders-szel. Ezután még egy teljes évig együtt maradtak Pattinsonnal, mígnem 2013-ban végleg elváltak útjaik. A rajongók ugyanakkor úgy tűnik, máig nem nyugodtak bele a románc végébe: nemrég a mesterséges intelligencia segítségével egy fiktív képet alkottak kettejükről és a családról, amelyet alapíthattak volna.

A fotón ugyanis három gyerekkel tűnik fel Kristen Stewart és Robert Pattinson.

Azoknak sem kell csalódniuk, akik a filmsorozatban Jacob Black karakterének szurkoltak: az Instagramon közzétett fotósorozatban egy olyan kép is található, amelyen Kristen Stewart és Taylor Lautner látható hasonlóan három gyerekkel. Arról ugyanakkor már kevésbé szól a fáma, hogy a színésznő 2020-ban queer-ként bújt elő és elárulta, hogy 21 éves korában, 2011-ben randizott először lánnyal, vagyis szintén abban az időszakban, amikor egy párt alkotott Pattinsonnal. Utolsó ismert kapcsolata is nővel volt, 2014-től 2016-ig alkotott egy párt Alicia Cargile-lel, aki 2010 óta dolgozik a filmiparban vizuális effektusok producere és koordinátoraként.

A fentebb beágyazott képsorozatban más régi sztárexek is feltűnnek egy-egy fiktív családi portrén. Köztük van Brad Pitt és Jennifer Anniston, Johnny Depp és Winona Ryder, valamint Selena Gomez és Justin Bieber.

(A hirdetés után szavazhat!)

Ön szerint melyik férfival lennének szebb gyerekei Kristen Stewartnak?

(Borítókép: Kristen Stewart és Robert Pattinson. Fotó: Getty Images)