Két éve, hogy a Járai-házaspár teljeskörűen felújította meseszép nyaralóját Horányon, a Szentendrei-sziget festői környezetében. Az akkori munkálatokat is rendre dokumentálták, most pedig újabb videósorozatban mutatják be követőiknek legújabb házuk renoválását.

Járai Máté és felesége, Járai Kíra nemrég egy új házat vásárolt a horányi nyaralójuktól nem messze, erről a közös YouTube-csatornájukon meséltek a nemrég közzétett Dunai provence című videójukban. A közel 21 perces felvétel elején a házaspár egy fakapu előtt köszönti a nézőket, majd beljebb érve egy nagy telket láthatunk. A zöldnövényzet közül kimagasló ház belülről is hangulatos, ám látszik, hogy nem kis felújításra szorul. Az ingatlan felvásárlásával épp ezért hatalmas vállalkozásba vágták a fejszéjüket, ám a munkálatok egyelőre nem kezdődtek meg. A hatalmas kertbe egy szaunát is terveznek, hiszen a cél, hogy az ingatlanból egy vendégszállót hozzanak létre.

„Volt arról szó egyébként, hogy a Balatonon fogunk házat venni, találtunk is egy meseszépet, de az sajnos nem jött végül össze. Amit most láttok, az Horányban van, pár utcára a saját otthonunktól. Vannak még meglepetéseink, nem csak az, hogy megvettük a házat. Nem magunknak csináljuk, hanem nektek. Ez egy vendégház lesz, és bárkit szeretettel várunk. Jó, hát fizetni kell érte majd, de azt még nem tudjuk, hogy mennyit” – árulta el a színész. Járai Kíra hozzátette, olyan tevékenységek is színesíthetik majd a jövőben itt megszálló vendégek programját, mint a szallonasütés vagy biciklizés a Duna-parton. Ezen kívül egy luxuscsomag összeállítását is tervezik. A szálló várhatóan jövőre nyitja meg kapuit, a vendégeket pedig személyesen a Járai-házaspár fogja köszönteni.

„Amíg csak az előleg volt kifizetve, addig mindig erre bicikliztem, és néztem be, hogy egyszer ez az enyém lesz. Ingünk, gatyánk és az idegrendszerünk is ráment, mióta elkezdtük. Amióta kifizettük, nem merek az utcába sem bejönni, mert semmi mást nem látok, csak azt, hogy mit kell még ezzel csinálni, és hogy mikor lesz kész” – taglalta Járai Máté.

(Borítókép: Járai Máté és Járai Kíra. Fotó: RTL)