Köllő Babettről a legtöbben máig úgy vélik, hogy többnyire a férje, Szabó András cégtulajdonos pénzét költi, ám a luxusfeleség már korábban is leszögezte, hogy saját kasszán van. Ettől függetlenül kiderült, fogalma sincs arról, hogy pontosan mennyi pénze van.

Köllő Babett többször beavatta már a nagyérdeműt a pénzköltési szokásaiba. Többek között tudhatunk arról, hogy a bankkártyáját a kislánya, Milla is bármikor használhatja, hogy soha nem venne magának luxustáskát, és hogy többnyire a saját pénzét költi, a férje számlájához hozzá sem fér.

Engem nem érdekel a pénz. Annyira érdekes, hogy nyilván van céges bankszámlám, ahol gyűlik a keresetem, de fogalmam sincs, mennyi pénzem van.

Ráadásul azt sem én használom rendszeresen. Van, hogy szól a férjem, hogy elutalt ezt-azt, de ezen felül tényleg fogalmam sincs, hogy mennyi van és nem is nagyon érdekel. A pénz csak egy eszköz. Azt vallom, hogy mindig legyen annyi pénz a bankszámlámon, hogyha elmegyek vásárolni, akkor ne legyen probléma venni egy ruhát magamnak vagy a kislányomnak, és itt most nem a luxus dizájner márkákra gondolok” – jelentette ki a TV2 Kőgazdag Fiatalok című műsora kapcsán Köllő Babett, akinek mindig is az volt az álma, hogy egyszer műsorvezető, televíziós személyiség váljon belőle.

„Világ életemben szerettem volna műsort vezetni. Van egy újságírói végzettségem, aztán elmentem a színház irányába, de mindig is toplistás vágyam volt. Azt is meg kell jegyezzem, hogy sok szerencse is kell hozzá” – hangsúlyozta a  Bors nak a  Sztárban Sztár leszek ! ítésze. Hozzátette: a kislányát magával ellentétben nem tudná elképzelni ebben a világban.

„Ő nagyon visszahúzódó és csendes kislány, és egyáltalán nem érti ezt a fajta világot. Ha készülne reality egy állatmenhelyen, ahol az állatokat kell gondozni, akkor abban biztos az élen járna” – jegyezte meg Köllő Babett, aki a kamerák másik oldalán ugyanakkor könnyen el tudja képzelni Millát.

(Borítókép: Köllő Babett. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)