Visszavonulása után először ragadott mikrofont adásban Tóth Andi: az énekesnő a TV2 Mutasd a hangod! című műsorában vendégeskedett, hogy segítsen Hargitai Beának, Papp Szabinak, Rákóczi Ferinek és egy vállalkozó kedvű párosnak kitalálni, hogy melyik civilnek lehet jó hangja. A műsorban sztárfellépőként is megörvendeztette a közönséget.

Korábban a Velvet is beszámolt arról, hogy Tóth Andi megelégelte a személyét érintő támadásokat, így visszalépett a haknizástól és már csak minőségi koncertekre és felkérésekre mond igent. Ezelőtt a Tina Turner-emlékkoncerten lépett fel, legutóbb pedig a TV2 Mutasd a hangod! című műsorára mondott igent.

A világ egyik legsikeresebb zenés formátumában civil pároknak kell lefülelniük a műsorban adásonként induló hat személy közül azokat, akik tudnak, vagy nem tudnak énekelni. A színpadra lépő személyeknek tátogniuk kell, ha pedig a párok eltalálják, hogy közülük kik azok, akik valójában hamisak, körönként 500 ezer forintot zsebelhetnek be. A TV2 képernyőjén látható magyar verzióban ezeknek a pároknak segít hétről hétre Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi, akiknek minden adásban a segítségükre vannak más sztárvendégek is.

Amennyiben a játékospárnak sikerül egy jó hangú énekest utoljára hagynia, az adott fellépő 5 millió forintot vihet haza.

Ha ez nem sikerül, akkor a pár az adás végén minden addig megszerzett pénzét elveszíti. Bárhogy is, a döntős fellépő minden alkalommal egy sztárvendéggel énekel duettet. Ez a sztárvendég volt a legutóbbi adásban Tóth Andi, aki már az elején leszögezte, hogy reméli: könnyen fel fogja ismerni a tehetséget már a külseje alapján, abból, ahogy a mikrofont tartja. Úgy tűnik, sikerült is neki: segítségével végül Borovics Anna léphetett mellette színpadra. Tóth Andi hangjától mindenki libabőrös lett a stúdióban, majd mindenki árgus szemekkel figyelte a szám felénél becsatlakozó duettpartnerét, hogy vajon sikeresen eltalálták-e, hogy ő tud énekelni.

Mint kiderült, a nemrég érettségiző lánynak valóban aranytorka van, mi több, folyamatosan fellép a Szegedi Szabadtéri Játékokon és a Pinceszínházban. Tóth Andi és Borovics Anna végül valósággal felperzselte a színpadot, a tizenéves szegedi lány pedig hazavihette az ötmillió forintot, amely feltehetőleg hatalmas segítséget jelent majd neki budapesti tanulmányai megkezdésében az Operett Színházban.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)