Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától egész augusztusban hangos volt a sajtó, épp ezért nem kis meglepetés lesz őket újra egymás mellett látni a tévéképernyőn.

Mint arról korábban a Velvet is többször beszámolt, válik egymástól Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az énekesnő és a sztárséf kapcsolata feltételezhetően egy harmadik fél miatt romlott meg, Tóth ugyanis viszonyba kezdhetett a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosával, Papp Máté Bencével, akivel a közös munka során ismerkedett meg. A pár nem titkolja szerelmét, augusztusban többször látták őket kéz a kézben, a híresztelések szerint pedig már együtt is élnek az egykori sztárpár szentendrei otthonában.

Tóth Gabi és Krausz Gábor között máig nem csitult az üzengetés, a közösségi médiában több olyan posztot vagy 24 óráig elérhető Instagram-történetet is találni, amelyekkel érezhetően egymáshoz szólnak. A feszült helyzetből kifolyólag senki sem gondolta, hogy egyszer még nyilvánosan együtt látjuk őket, ám a Séfek Séfe szeptember 18-as adásában fej fej mellett tűnik fel az egykori sztárpár.

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy csitultak a kedélyek a két közszereplő között, azt el kell keserítsük: a Séfek Séfe 5. évadát még azelőtt forgatták, hogy Tóth és Krausz bejelentette volna a válást. Mindenesetre nem lehet könnyű visszanézniük magukat a képernyőn holnap.

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)