Adele valósággal sokkolta a rajongóit, amikor Rich Paulra a férjeként hivatkozott koncert közben.

Több felvétel is felkerült a TikTok-ra, amelyen a világhírű énekesnő, Adele a férjének nevezte párját.

Nem vehetsz feleségül. Én hetero vagyok, a férjem ma este itt van.

– mondta Adele a közönség egyik női tagjának, aki feleségül akarta venni. 

@adeleslittleloveee adele calls rich, her husband during weekend 27 || the way i made this video yesterday>> @adeleslittleloveee🫶🏻 #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele #adeleslittleloveee #weekend27 #week27 @Adele Access ♬ original sound - adeleslittleloveee🫶🏻

Már több mint két éve, hogy Rich Paul elcsavarta az énekesnő fejét, ezért nem csoda, hogy a kommentelők azonnal találgatni kezdtek: Adele és párja titokban összeházasodott? A találgatásokat egyelőre senki sem erősítette meg, de a rajongók szerint egyértelmű, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket.

Adele és a sportügynök hivatalosan 2021 nyarán hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat, és idén februárban meg volt az eljegyzés is. 

„Még sohasem voltam ilyen szerelmes. A megszállotja vagyok. Egyértelmű, hogy még több gyereket szeretnék” – mesélte korábban Adele, aki 2018-ban házasodott össze Simon Koneckivel, akitől egy gyermeke született. 

(Page six)

(Borítókép: Paul Rich és Adél. Fotó: Johnny Nunez/Getty)